Νέο video από τους Fuel Eater

Για το τραγούδι "Cosmic Rifle" από το "Soberian Kinship"

07/09/2018 @ 12:40

To "Cosmic Rifle" είναι το πρώτο video clip των Fuel Eater από το "Soberian Kinship".

Έπτά μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερού τους άλμπουμ με το όνομα "Soberian Kinship", οι εκ Πατρών Fuel Eater κυκλοφορούν το πρώτο τους video clip μετά το studio video για το "King Of A Desert Utopia" του 2014.

Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Τo video του "Cosmic Rifle" (το πέμπτο κατά σειρά κομμάτι στο δίσκο) διέπεται από ψυχροπολεμική αισθητική που συνάδει απόλυτα με τον στιχουργικό χαρακτήρα του τραγουδιού, ενώ ταυτόχρονα περιέχονται έντονες σκηνές συναυλιακού περιεχομένου που παραπέμπουν στο «δυνατό χαρτί» της μπάντας, δηλαδή τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Έλενα Μπονέλη, βασισμένη στο σενάριο της Γεωργίας Καλογεράτου, και τα γυρίσματα διήρκησαν δύο ημέρες. Το video περιέχει εσωτερικές και εξωτερικές λήψεις, με τις πρώτες να λαμβάνουν χώρα στο Θέατρο Λιθογραφείον, ενώ τα υπόλοιπα πλάνα τραβήχτηκαν σε διάφορα μέρη της πόλης.

Πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Κυριακή Ζήση.

Έπειτα από αυτή την κυκλοφορία, οι Fuel Eater θα συναντήσουν όλους τους φίλους τους σύντομα στο δρόμο, στο κοινό ελληνικό mini tour με τους Somali Yacht Club, στις εξής ημερομηνίες:

26/9/2018: Rover Bar, Θεσσαλονίκη 
27/9/2018: Ghetto Bar, Πάτρα
28/9/2018: Death Disco, Αθήνα

Links:

Cosmic Rifle

Soberian Kinship

Fuel Eater Facebook

Fuel Eater Bandcamp

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET