Αυτός είναι ο νέος κιθαρίστας των Manowar

Θα συμμετάσχει στην περιοδεία Final Battle

02/01/2019 @ 10:28

Με την αυγή του νέου έτους, ανακοινώθηκε ο κιθαρίστας που θα πλαισιώσει τους Manowar στην επερχόμενη περιοδεία Final Battle.

Πρόκειται για τον E.V. Martel, μουσικό από την ηλικία των οκτώ ετών και αφοσιωμένο οπαδό των Manowar σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο οποίος έχει συμμετάσχει στη μοναδική επίσημη tribute μπάντα, γνωρίζει κάθε τραγούδι και συνδυάζει στο στυλ του στοιχεία από όλους τους προηγούμενους κιθαρίστες.

Ο Joey DeMaio αναφέρει: «Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν που να αξίζει περισσότερο να παίζει με τους Manowar από έναν οπαδό, κάποιον που έχει αφιερώσει όλη του την ζωή στους οπαδούς και την μουσική μας και που έχει αποδείξει ότι αποτελεί έναν πραγματικό Manowarrior!»

«Είναι τιμή μου να παίξω για τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο» δηλώνει ο E.V. Martel. «Ζω με το μήνυμα των Manowar την κάθε μου μέρα: Πίστεψε στον εαυτό σου και ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!»

E.V.Martel Monowar Guitarist

Το επόμενο σκέλος της περιοδείας Final Battle πρόκειται να ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου από το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, με το συγκρότημα να επισκέπτεται την χώρα μας τον Ιούνιο, στα πλαίσια του Release Athens Festival. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων.

Οι πρώτες δύο φάσεις της προπώλησης για τη μεγάλη βραδιά στην Πλατεία Νερού στις 14 Ιουνίου, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Τα εισιτήρια που προορίζονταν γι’ αυτές έχουν ουσιαστικά εξαντληθεί, αφού η ανταπόκρισή ήταν εντυπωσιακή και πέρα από κάθε προσδοκία.

Παρ' όλα αυτά, οι τιμές θα διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα μέχρι και την Κυριακή 6/1/19.

Από τη Δευτέρα, 7/1/19, θα διαμορφωθούν ως εξής: 42 ευρώ (για ένα εισιτήριο) - 80 ευρώ (για δύο εισιτήρια)

Πληροφορίες: releaseathens.gr/tickets-new-prices

  • SHARE
  • TWEET