Συγκινητικό video για το "In The Lonely Light Of Mourning" του Eric Wagner

Το κιθαριστικό σόλο ανέλαβε ο Victor Griffin (Place Of Skulls, πρώην Pentagram)

08/02/2022 @ 09:19

Το πολυαναμενόμενο προσωπικό άλμπουμ του αείμνηστου Eric Wagner πρόκειται να κυκλοφορήσει εν τέλει στις 4 Μαρτίου από την Cruz Del Sur Music.

Μετά το lyric video του "Maybe Tomorrow" με στιγμιότυπα από την πορεία του κορυφαίου doom ερμηνευτή, δίνεται στην δημοσιότητα το ομότιτλο του άλμπουμ "In The Lonely Light Of Mourning".

Το ιδιαίτερα συγκινητικό lyric video του αρκετά ενδιαφέροντος κομματιού που θυμίζει το αρχικό μέρος του "One" των Metallica, είναι διανθισμένο με φωτογραφίες του Wagner ως παιδιού, ενηλίκου και πατέρα.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι συμμετέχουν ο Dave Snyder παίζοντας τύμπανα και κιθάρα, οι πρώην μπασίστες των Trouble, Ron Holzner και Chuck Robinson, καθώς και ο πολύς Victor Griffin (Place Of Skulls, πρώην Pentagram) που ανέλαβε το κιθαριστικό σόλο.

Griffin και Wagner γνωρίστηκαν το 1985, όταν Pentagram και Trouble μοιράστηκαν την σκηνή του Seagull Inn, στο Essex του Maryland. Το 2009, ο Wagner τραγούδησε με τους Death Row στο φεστιβάλ Hammer Of Doom στην Γερμανία.

Οι δυο τους, μαζί με τον Holzner και τον τωρινό ντράμερ των Saint Vitus, Henry Vasquez, συνεργάστηκαν σε ένα βραχύβιο project, από το οποίο τουλάχιστον διασώζονται φωτογραφίες.

Ο Eric Wagner έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου Αυγούστου από πνευμονία που προκάλεσε ο Covid-19. Ήταν 62 ετών.

  • SHARE
  • TWEET