Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία του Eric Gales

Το Rocking.gr σε στέλνει στον Σταυρό του Νότου, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου

21/11/2018 @ 19:05

Are you ready for Round 2 ???

«Ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο» - Joe Bonamassa

«Είναι πράγματι φοβερός!» - Carlos Santana

Τον εκπληκτικό κιθαρίστα Eric Gales θα έχουμε την τύχη και τη χαρά να απολαύσουμε και πάλι στην χώρα μας στις 25 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, με την Αθήνα να αποτελεί ξανά σταθμό της περιοδείας του, μετά την πρώτη του πολυσυζητημένη και εκθαμβωτική εμφάνιση τον Μάρτιο στον ίδιο χώρο.

O Eric Gales κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ "The Eric Gales Band" το 1991, σε ηλικία 16 ετών, αποδεικνύοντας πως ήταν ένα παιδί θαύμα και κάνοντας κοινό και κριτικούς να αναφέρονται σ’ αυτόν ως «μετενσάρκωση του Jimi Hendrix»! Άλλωστε τους ενώνουν πολλά κοινά, αφού και οι δυο τους είναι Αφροαμερικάνοι, αριστερόχειρες δεξιοτέχνες κιθαρίστες και εκφραστικοί τραγουδιστές! 

Blues και rock, τραγούδια από τη δισκογραφία του, διασκευές γνωστών αγαπημένων, αλλά και λιγότερο γνωστών τραγουδιών αλλά και κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο θα επιχειρήσουν να μας ταξιδέψουν στον δικό του κόσμο και θα γεμίσουν την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου με τη μαγεία της φωνής και της κιθάρας του Eric Gales σε μια βραδιά που προμηνύεται ανατρεπτική την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.


Το Rocking.gr σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Eric Gales

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμό σας και να κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 22/11. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή Επιτυχία!

Ολες οι πληροφορίες για τη συναυλία από εδώ.

  • SHARE
  • TWEET