Ο Eric Clapton προβληματίστηκε από στίχο του Ozzy στο νέο του άλμπουμ

Ο frontman προβλέπει πως η συνεργασία των δύο μουσικών θα αποδειχθεί προκλητική για το κοινό

24/08/2022 @ 13:35

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Classic Rock, o Ozzy Osbourne σχολίασε λεπτομέρειες από τη δημιουργία του επερχόμενου "Patient Number 9".

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε ο θρυλικός frontman, αίσθηση προκάλεσε η πρόβλεψη πως η συνεργασία του με τον Eric Clapton στο άλμπουμ, και συγκεκριμένα στο κομμάτι "One Of These Days" θα αποδειχθεί προκλητική για το κοινό.

Συγκεκριμένα, ο Osbourne αποκάλυψε πως, o Clapton, του οποίου τη συμβολή εξήρε, του εξέφρασε τους προβληματισμούς του γύρω από έναν στίχο του τραγουδιού, με συνέπεια ο Ozzy να αναζητεί εναλλακτικές, σε μια προσπάθειά του να τον προσαρμόσει.

Όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, στο ρεφραίν ακούγεται το "One of those days that I don’t believe in Jesus", που πιθανολογεί πως θα αποτελέσει και μήλο της έριδος, ενώ στη συνέντευξη εξήγησε πως η σύνθεση δεν έχει στόχο να απορρίψει τη θρησκεία, όσο το να εκφράσει το αίσθημα του να πηγαίνουν όλα στραβά και να προσπαθείς απελπισμένα να τα διορθώσεις.

Ο Ozzy ανέφερε επίσης πως ένας από τους λόγους που δημιούργησε το διάδοχο του "Ordinary Man" ήταν για να ευχαριστήσει το κοινό του, θέλοντας να επιστρέψει στη σκηνή.

Υπενθυμίζεται πως πριν ένα μήνα δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από το δίσκο το "Degradation Rules", στο οποίο συμμετέχει ο εμβληματικός Tony Iommi, με τον οποίο o Ozzy επανενώθηκε επίσης πρόσφατα στη σκηνή.

  • SHARE
  • TWEET