Ο Iommi εξηγεί την απουσία του Geezer Butler από την πρόσφατη επανένωση με τον Ozzy

Οι εμβληματικοί μουσικοί εμφανίστηκαν μαζί επί σκηνής στο Birmingham παίζοντας το "Paranoid"

17/08/2022 @ 12:59

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου οι Tony Iommi και Ozzy Osbourne εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Commonwealth Games στο Alexander Stadium του Birmingham για να αποδόσουν το εμβληματικό "Paranoid".

Στην άτυπη, και κυρίως απρόσμενη, επανένωση των Black Sabbath, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, συμμετείχαν επίσης οι Tommy Clufetos στα τύμπανα και Adam Wakeman στο μπάσο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απουσία του Geezer Butler προκάλεσε αίσθηση, γεγονός που σχολίασε ο Iommi σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Δεν πιστεύω πως ήθελε να συμμετέχει αφού δεν ένιωθε άνετα με όλη αυτή την ιστορία με τον COVID. Επίσης, ήταν σε διακοπές στην Κένυα και την Ιταλία και είχε ένα ατύχημα στο πλοίο, νομίζω ράγισε ένα πλευρό πριν από τρείς περίπου εβδομάδες, οπότε δεν ήταν σε κατάσταση για να παίξει. 

Είναι όμως κρίμα γιατί συζητούσαμε για καιρό το ενδεχόμενο εμφάνισής μας σε αυτή την περίσταση. Επίσης, δεν περίμενα ποτέ να είναι ο Ozzy ικανός να τραγουδήσει ζωντανά έπειτα από την πρόσφατη εγχείρησή του, αλλά όταν μας ανακοίνωσε πως θα έρθει, ζήτησε να το κρατήσουμε μυστικό από όλους».

Υπενθυμίζεται πως το 2017 οι Black Sabbath έριξαν αυλαία στην μυθική τους πορεία με δύο συναυλίες στο Birmingham, παρόλο που έκτοτε οι συζητήσεις για επανένωση δεν σταμάτησαν.

Επιπρόσθετα, εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στη σύμπραξη των Ozzy και Iommi, για το κομμάτι "Degradation Rules" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του τραγουδιστή.

  • SHARE
  • TWEET