Ο Eddie γίνεται… Angry Bird

Το "Angry Birds Evolution" μετατρέπεται σε όαση του heavy metal

17/10/2017 @ 14:02

Οι Iron Maiden έχουν την τιμητική τους στο νέο video game, "Angry Birds Evolution" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στη διάρκεια του Halloween.

Η μασκότ του συγκροτήματος, Eddie The Head μετατρέπεται σε… Eddie The Bird, ως χαρακτήρας του τελευταίου update του παιχνιδιού.

Ο Eddie θα κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι για δυο βδομάδες, ξεκινώντας από τις 18 Οκτωβρίου. Οι παίχτες που θα καταφέρουν να «στρατολογήσουν» τον Eddie the Bird στην ομάδα τους μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα έχουν τη δυνατότητα να τον κρατήσουν για πάντα.

Ο ιθύνων νους της εταιρείας που διαχειρίζεται το "Angry Birds Evolution" αναφέρει σχετικά:

«Η ομάδα μας είναι γεμάτη από fans των Iron Maiden, οπότε ο Eddie ταίριαξε εύκολα και φυσικά στην αναζήτηση χαρακτήρων που κάναμε. Ήρθε η ώρα να αποδοθούν τιμές σε αυτή την καλτ περσόνα και είμαστε σίγουροι πως οι fans ανυπομονούν να δουν τον Eddie the Bird να... σπέρνει την κόλαση στο Bird Island».

Και συνεχίζοντας:

«Ο Eddie θα κάνει την εμφάνισή του σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα του παιχνιδιού, με το καθένα από αυτά να έχει αναφορά σε διαφορετικό άλμπουμ των Iron Maiden. Στις δυο, αυτές, βδομάδες το Bird Island θα μετατραπεί σε… όαση του heavy metal, γεμάτη αναφορές στους Iron Maiden».

Δείτε εδώ το σχετικό trailer.

  • SHARE
  • TWEET