Αναβάλλονται οι συναυλίες των Dodheimsgard στην Ελλάδα

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης για τις νέες ημερομηνίες και τα εισιτήρια

29/08/2023 @ 19:08

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι των Dodheimsgard, καθώς αναβάλλονται οι συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες για την ερχόμενη Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στο Fuzz Live Music Club της Αθήνας και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο We της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί αυτούσια η σχετική ανακοίνωση εκ μέρους της διοργάνωσης:

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΤΩΝ DODHEIMSGARD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σας ενημερώνουμε πως λόγω τεχνικών δυσκολιών, που σχετίζονται με την άφιξη του συγκροτήματος στην Ελλάδα, οι συναυλίες των Dodheimsgard σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε διοργάνωση της 3 Shades of Black, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, στις μέχρι πρότινος προγραμματισμένες ημερομηνίες τους.

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται η ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών. Στην ανακοίνωση θα περιέχονται και οι δυνατότητες που παρέχονται στους αγοραστές εισιτηρίων των δύο συναυλιών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο μεγάλος δίσκος επιστροφής των Νορβηγών "Black Medium Current" αναδείχθηκε από την συντακτική μας ομάδα δίσκος του μήνα για τον Απρίλιο και στη δεύτερη θέση των metal κυκλοφοριών για το πρώτο μισό του 2023.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking μπορείτε να βρείτε ακόμη μια χειμαρρώδη, εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Vicotnik στον Αποστόλη Ζαμπάρα.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET