Το Rocking.gr σε στέλνει στη συναυλία των Dimmu Borgir στην Αθήνα

Διεκδίκησε προσκλήσεις για την εμφάνισή τους στο Piraeus Academy στις 25 Σεπτεμβρίου

10/09/2019 @ 11:31

Οι Dimmu Borgir, το μεγαλύτερο black metal συγκρότημα στον κόσμο, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα διαβολικό έργο τέχνης, το νέο τους άλμπουμ "Eonian" και τις διάσημες επιτυχίες  τους για περισσότερα από 25 χρόνια ιστορίας της μπάντας!

Οι Dimmu Borgir δημιουργήθηκαν στην καρδιά της νορβηγικής black-metal σκηνής το 1993 και έσπασαν γρήγορα τα όρια του είδους αφού τόλμησαν  να συνδυάσουν έναν παραδοσιακό μαύρο ήχο με πλούσια συμφωνική ενορχήστρωση. Σύντομα έγιναν πρωτοπόροι στο χώρο τους, δημιουργώντας γνωστά άλμπουμ όπως "Enthrone Darkness Triumphant" (1997), "Spiritual Black Dimensions" (1999) and "Death Cult Armageddon" (2003).

Μετά από 9 studio-albums και headline συναυλίες σε όλο τον κόσμο, οι Dimmu Borgir έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο του πιο γνωστού black metal act παγκοσμίως!

Ο ηγέτης του συγκροτήματος Shagrath περιγράφει το νέο άλμπουμ με τον ακόλουθο τρόπο: «Το "Eonian" αντιπροσωπεύει την ψευδαίσθηση του χρόνου, κάτι που υπάρχει και πάντα υπήρχε. Για εμάς, σηματοδοτεί επίσης την 25η επέτειο των Dimmu Borgir​ και το ίδιο το άλμπουμ είναι ένα αφιέρωμα στην ιστορία μας και στη ιστορία του νορβηγικού black metal».

Αν δεν φοβάστε να καλωσορίσετε τα σκοτεινά πνεύματα του μετάλλου που αναβίωσαν για να  πάρουν την ψυχή σας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανάμεσα στους κόσμους με τη μουσική τους, τότε μη χάσετε τη συναυλία των Dimmu Borgir στην Αθήνα στο Piraeus 117 Academy στις 25 Σεπτεμβρίου.


Το Rocking.gr σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Dimmu Borgir στην Αθήνα.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμό σας και να κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 17/09. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή Επιτυχία!

Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία από εδώ.

  • SHARE
  • TWEET