Dimmu Borgir

Αθήνα @ Piraeus Academy

Dimmu Borgir Αθήνα @ Piraeus Academy
Συγκροτήματα Dimmu Borgir
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Piraeus Academy
Διεύθυνση Πειραιώς 117
Τηλέφωνο 210-3626540
Τιμή εισιτηρίου 30,35,45 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Eventation.pro
Διοργανωτής

Οι Dimmu Borgir, το μεγαλύτερο black metal συγκρότημα στον  κόσμο, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα διαβολικό έργο τέχνης, το νέο τους άλμπουμ "Eonian" και τις  διάσημες επιτυχίες  τους για περισσότερα από 25 χρόνια ιστορίας της μπάντας!

25 Σεπτεμβρίου 2019 - Athens @ Academy 117

Εισιτήρια: eventation.proviva.gr

Οι Dimmu Borgir δημιουργήθηκαν στην καρδιά της νορβηγικής black-metal σκηνής το 1993 και έσπασαν γρήγορα τα όρια του είδους αφού τόλμησαν  να συνδυάσουν έναν παραδοσιακό μαύρο ήχο με πλούσια συμφωνική ενορχήστρωση. Σύντομα έγιναν πρωτοπόροι στο χώρο τους, δημιουργώντας γνωστά άλμπουμ όπως "Enthrone Darkness Triumphant" (1997), "Spiritual Black Dimensions" (1999) and "Death Cult Armageddon" (2003).

Μετά από 9 studio-albums και headline συναυλίες σε όλο τον κόσμο, οι Dimmu Borgir έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο του πιο γνωστού black metal act παγκοσμίως!

Ο ηγέτης του συγκροτήματος Shagrath περιγράφει το νέο άλμπουμ με τον ακόλουθο τρόπο: «Το "Eonian" αντιπροσωπεύει την ψευδαίσθηση του χρόνου, κάτι που υπάρχει και πάντα υπήρχε. Για εμάς, σηματοδοτεί επίσης την 25η επέτειο των Dimmu Borgir​ και το ίδιο το άλμπουμ είναι ένα αφιέρωμα στην ιστορία μας και στη ιστορία του νορβηγικού black metal».

Αν δεν φοβάστε να καλωσορίσετε τα σκοτεινά πνεύματα του μετάλλου που αναβίωσαν για να  πάρουν την ψυχή σας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανάμεσα στους κόσμους με τη μουσική τους, τότε μη χάσετε τη συναυλία των Dimmu Borgir στην Αθήνα στο Piraeus 117 Academy στις 25 Σεπτεμβρίου.

Εισιτήρια: eventation.pro, viva.gr

  • SHARE
  • TWEET