Πληροφορίες και πρώτο δείγμα από τον νέο δίσκο των Chevelle

Δείτε το πρώτο videoclip από το "Niratias"

08/01/2021 @ 10:12

Το αμερικανικό συγκρότημα Chevelle πρόκειται να κυκλοφορήσει έναν νέο δίσκο με τίτλο "Niratias" (Nothing Is Real And This Is A Simulation) στις 5 Μαρτίου.

Ο frontman της μπάντας, Pete Loeffler, δήλωσε για τον διάδοχο του "The North Corridor": «(Στιχουργικά) έχει πολύ διάστημα μέσα, αρκετό διαστρικό ταξίδι. Η προσπάθεια του Elon Musk να πάει στον Άρη, μου φάνηκε αρκετά συναρπαστική όταν έγραφα τους στίχους, που μπήκε αθόρυβα εκεί μέσα. Όπως βλέπετε και στο εξώφυλλο, υπάρχει ένα θέμα με το διάστημα».

Πρόσθεσε «Λατρεύω την ιδέα του κόσμου καθώς και τον Carl Sagan, τον Elon Musk και τον Neil deGrasse Tyson και όλους όσους βλέπουν μακριά και στο μέλλον. Το να φύγουμε από αυτόν τον πλανήτη είναι το μέλλον, αν το καταφέρουμε. Είναι αστείο αν σκεφτείς πόσο δύσκολο είναι πραγματικά αυτό. Πως θα αντιμετωπίσεις την ακτινοβολία σε ένα διαστημόπλοιο για εννιά μήνες ή και περισσότερο; Είναι συναρπαστικό. Τρύπωσε με κάποιο τρόπο στην μουσική».

Το 2018 οι Chevelle κυκλοφόρησαν μια συλλογή με σπάνια και ακυκλοφόρητα κομμάτια, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δείτε το videoclip από το πρώτο κομμάτι του δίσκου με τίτλο "Self Destructor" εδώ

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο του "Niratias", ενώ το tracklist θα αποκαλυφθεί στις 22 Ιανουαρίου

chevelle-niratias-cover.

  • SHARE
  • TWEET