Ο... «ιππότης» David Draiman

Ο frontman των Disturbed «σώζει» νεαρή γυναίκα από mosh pit (video)

04/02/2019 @ 13:52

Είναι γνωστό πως ο David Draiman, frontman των Disturbed, συχνά-πυκνά, διακόπτει συναυλίες αν θέλει να ανταμείψει οπαδό ή και για να φέρει ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στη σκηνή.

Λίγες μέρες πριν οι Disturbed έπαιζαν στο Houston και ο Draiman, όπως δήλωσε μετά, είδε ένα νεαρό κορίτσι να δείχνει να αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθώς είχε βρεθεί στο κέντρο ενός mosh pit. 

Χωρίς να διστάσει κάλεσε την ασφάλεια να φέρει τη νεαρή στη σκηνή και βέβαια εκείνη δέχτηκε. Η 30χρονη Sami («δείχνεις πολύ νεώτερη» της είπε ο David) δέχτηκε γελώντας τη συγγνώμη από τους Disturbed!

«Πείτε με παραδοσιακό. Υπάρχουν ακόμα μερικοί εκεί έξω που θα με αποκαλέσουν και σεξιστή γιατί επιμένω να προστατεύω γυναίκες. Αλλά ξέρετε κάτι; Όλοι χρειαζόμαστε προστασία. Και όποιος δεν είναι όσο δυνατός είσαι εσύ, αξίζει την προστασία σου. Ελπίζω να το καταλαβαίνετε…»

Η Sami στη συνέχεια έβγαλε selfie με τον κιθαρίστα Dan Donegan και τον μπασίστα John Moyer και απόλαυσε το επόμενο τραγούδι από τη σκηνή!

Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Θυμίζουμε πως οι Disturbed θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ερχόμενο καλοκαίρι, στα πλαίσια του Release Athens 2019.

  • SHARE
  • TWEET