Ο David Crosby χαρακτήρισε φασαρία τους Iron Maiden

Η ευγενική και εύστοχη απάντηση του Alex Skolnick προς τον θρυλικό μουσικό

24/10/2022 @ 14:23

Όπως φαίνεται, ο David Crosby δεν είναι ένθερμος λάτρης του heavy metal, και μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδοποιός, έστρεψε τα βέλη του προς τους Iron Maiden, τους οποίους χαρακτήρισε ως φασαρία, γεγονός που αναμενόμενα οδήγησε σε αντιδράσεις πληθώρας οπαδών τους.

Η τοποθέτηση του Crosby ήρθε ως απάντηση σε ανάρτηση του φίλου του και κιθαρίστα Vin Downes, όπου θυμήθηκε την πρώτη συναυλία των Ιron Maiden στην οποία παρευρέθηκε το 1986.

Ανάμεσα στα σχόλια που έλαβε ως απάντηση ο ιστορικός καλλιτέχνης, ήταν και η ευγενική και εύστοχη απάντηση του Alex Skolnick, ο οποίος πρότεινε στον Crosby να παρακολουθήσει και αυτός κάποια συναυλία των Βρετανών heavy metal θρύλων:

«David, οφείλεις να το βιώσεις ζωντανά. Η ενέργειά τους είναι μεταδοτική. Επέτρεψε στον Vin Downes να σε πάρει μαζί του σε κάποια από τις συναυλίες τους στο μέλλον. Μπορεί να μείνεις έκπληκτος!»

Φυσικά, και η ανάρτηση του κιθαρίστα των Testament, επέφερε αντιδράσεις, με κόσμο να σημειώνει πως δεν χρειάζεται να παρευρεθεί κανένα σε συναυλία των Iron Maiden για να τους εκτιμήσει. Υπενθυμίζεται πως οι Iron Maiden πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή της περιοδείας "The Future Past".

Δείτε επίσης: O David Crosby διευκρινίζει την άποψή του σχετικά με τον Eddie Van Halen

  • SHARE
  • TWEET