O Damon Albarn ανακοίνωσε τον νέο προσωπικό του δίσκο

Όλες οι πληροφορίες και το ομότιτλο single από το επερχόμενο άλμπουμ

23/06/2021 @ 11:26

Έπειτα από την αποκάλυψη, πριν από δύο χρόνια, πως δούλευε πάνω στον δεύτερο προσωπικό του δίσκο, ο Damon Albarn έδωσε τώρα στη δημοσιότητα όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, ο frontman των Blur και Gorillaz, έπειτα από την ένταξή του στο δυναμικό της Transgressive Records, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του "Everday Robots" του 2014, στις 12 Νοεμβρίου.

Το άλμπουμ, όπως είναι ήδη γνωστό, θα ονομάζεται "The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows" με τον μουσικό να δίνει στη δημοσιότητα το ομότιτλο κομμάτι, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δίσκος αρχικά προοριζόταν να αποτελέσει ένα ορχηστρικό project, εμπνευσμένο από τα φυσικά τοπία της Ισλανδίας, πρωτού το lockdown ωθήσει τον Albarn να συνθέσει έντεκα κομμάτια που εξερευνούν «εύθραυστες θεματικές όπως η απώλεια, η ανέλιξη και η αναγέννηση», με τον τίτλο του δίσκου να είναι εμπνευσμένος από το ποίημα "Love And Memory" του John Clare.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows", ενώ υπενθυμίζεται πως το 2020 οι Gorillaz κυκλοφόρησαν το "Song Machine, Season One: Strange Timez".

 The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows
 The Cormorant
 Royal Morning Blue
 Combustion
 Daft Wader
 Darkness to Light
 Esja
 The Tower of Montevideo
 Giraffe Trumpet Sea
 Polaris
 Particles

  • SHARE
  • TWEET