Dani Filth: «Η απομόνωση οδήγησε στο να γράψουμε τον καλύτερο μας δίσκο»

O frontman των Cradle Of Filth σχολιάζει το επερχόμενο άλμπουμ της ακραίας βρετανικής μπάντας

28/12/2020 @ 14:57

Ο τραγουδιστής των Cradle Of Filth, Dani Filth, δήλωσε ότι «η απομόνωση και η απουσία περιοδείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας συνέβαλε στο να κάνει τον επερχόμενο δίσκο τους τον καλύτερο τους των πρόσφατων χρόνων, αν όχι όλης της καριέρας τους».

«Δεν είχαμε καθόλου πίεση για να παραδώσουμε τον δίσκο. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε κάτι καλύτερο να κάνουμε από το να ενδώσουμε στους δημιουργικούς μας χυμούς και έτσι ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς ξοδεύτηκε στα λάγνα βάθη της εξοχής του Suffolk τελειοποιώντας το τελευταίο μας μουσικό έκκριμα» είπε ο frontman της extreme metal μπάντας.

«Πρόκειται για ένα δολοφονικό άλμπουμ, με μια απίστευτη παραγωγή από τον Scott Atkins και το Grindstone στούντιο. Γρήγορα και αργά μέρη (και ακόμα πιο γρήγορα), νέες λαχταριστές γεύσεις και αυτές που θυμίζουν την δόξα των πρώτων COF δίσκων, ογκώδη ρεφρέν και μελαγχολικά ξεσπάσματα, old school NWOBM εν μέσω ξέφρενου black metal και αποκαλυπτικών groove» συνέχισε ο Dani Filth.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Cradle Of Filth ετοιμάζουν ένα live-stream για τις 20 Φεβρουαρίου για το οποίο μπορείτε να βρείτε εισιτήρια εδώ.

Διαβάστε εδώ την κριτική του τελευταίου δίσκου των Cradle Of Filth με τίτλο "Cryptoriana - The Seductiveness Of Decay".

  • SHARE
  • TWEET