Οι Coroner επιστρέφουν με νέο δίσκο το 2017 και εντυπωσιακό box-set το φθινόπωρο

Οι Ελβετοί thrash metallers ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή

28/07/2016 @ 15:03

Το 2011 οι Ελβετοί thrash metallers Coroner επανενώθηκαν για τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις τους από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και τα show απέδειξαν ότι είχαν πάρει μια σωστή απόφαση.

Ακόμη και όταν ο ντράμερ της μπάντας, Marquis Marky, αποχώρησε και δήλωσε απουσία ενδιαφέροντος από την πλευρά του για μια ενδεχόμενη δισκογραφική επιστροφή, και πάλι τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά, αφού ο αντικαταστάτης του Diego Rapacchietti ταίριαξε αμέσως με τους υπόλοιπους.

Παρ’ όλα αυτά όμως, οι οπαδοί του συγκροτήματος δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν ότι το 2016 η ελπίδα για μια ολοκληρωμένη, δημιουργική επιστροφή θα αποκτούσε σάρκα και οστά, όπως και έγινε την Τρίτη το βράδυ, όταν οι  Coroner ανακοίνωσαν έναν νέο δίσκο με παραγωγό τον κιθαρίστα Tommy Vetterli, έτοιμο μέσα στο 2017.

Αυτό θα είναι το πρώτο τους άλμπουμ μετά το "Grin" του 1993!

Επίσης, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός εντυπωσιακού box-set που μάλλον φέρει τον περίεργο τίτλο "Autopsy" και θα βγει στα δισκοπωλεία με δύο διαφορετικές μορφές: τριπλό Blu-ray και τρεις δίσκοι βινυλίου ή τριπλό DVD και τρία CD. 

Κάθε box set περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, ζωντανές ηχογραφήσεις, μια best-of συλλογή και προηγουμένως ανέκδοτες συνεντεύξεις, αλλά είναι ακόμη αδιευκρίνιστο πόσο θα κοστίζει. Θα είναι διαθέσιμο στο κοινό από τις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της Century Media.

 

  • SHARE
  • TWEET