Corey Taylor: «Δεν πιστεύω πως η κιθαριστική μουσική πεθαίνει μεταξύ της νέας γενιάς»

Ο διάσημος frontman διαφωνεί με όσους υποστηρίζουν τον θάνατο της κιθαριστικής μουσικής

09/07/2020 @ 12:20

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Offtsage With DWP", ο τραγουδιστής των Slipknot και Stone Sour διαφώνησε με όσους υποστηρίζουν πως έρχεται σιγά σιγά το τέλος της κιθαριστικής μουσικής.

Υπερασπιζόμενος την νέα γενιά καλλιτεχνών, ο Taylor δήλωσε πως:

«Γνωρίζω πάρα πολλές νέες μπάντες που τα μέλη τους παίζουν τα δικά τους μουσικά όργανα. Πάρα πολλές μπάντες που παίζουν "in-your-face-rock".

Επαναστατούν ενάντια σε αυτό που ήταν η επανάσταση εναντίον μας όταν ξεκινούσαμε. Ουσιαστικά λοιπόν, επιστρέφουν στα βασικά κατά ένα τρόπο.

Δίχως διάθεση να παινέψω πολύ τον γιό μου, η μπάντα του αξίζει πραγματικά. Στην πρώτη τους συναυλία, χωρίς προηχογραφημένα μέρη, χωρίς τίποτα ήταν τρομεροί. Βγήκαν και «όρμησαν» στο κοινό για 30 λεπτά με την εμφάνισή τους. Ήταν εξουθενωτικό. Τα κάνανε όλα μόνοι τους.

Πιστεύω πως υπάρχει μια ολόκληρη νέα γενιά οπαδών που θα συμπεριφέρονται ακριβώς έτσι στις μπάντες τους».

Πριν λίγες μέρες, το ομώνυμο ντεμπούτο των Slipknot έκλεισε 21 χρόνια, με τον πρώην ντράμερ της μπάντας, Joey Jordison να το τιμά μέσω μιας συγκινητικής ανακοίνωσης.

Ο τελευταίος δίσκος των Slipknot, "We Are Not Your Kind", κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά, και συμπεριλήφθη στις 30 καλύτερες κυκλοφορίες του 2019 όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Υπενθυμίζουμε πως ο Taylor ετοιμάζει και ένα νέο προσωπικό project σε συνεργασία με τη σύζυγό του.

  • SHARE
  • TWEET