Ξανά στην αγορά ο «Χαμένος Παράδεισος» του US metal

Το δυσεύρετο τέταρτο άλμπουμ των Cirith Ungol για πρώτη φορά και σε βινύλιο

04/08/2016 @ 22:58

Εξαιρουμένων των ενδεχόμενων εμφανίσεων τους και στην Ευρώπη, το αμέσως επόμενο νέο που περίμεναν με αγωνία οι οπαδοί των Cirith Ungol ήταν η επανακυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ τους, "Paradise Lost".

Έπειτα από πολλές προσπάθειες, η Metal Blade απέκτησε τα σχετικά δικαιώματα από την Restless Records και πρόκειται να το διαθέσει εκ νέου στην αγορά στις 7 Οκτωβρίου.

Το τελευταίο άλμπουμ των Αμερικανών heavy metallers είχε κυκλοφορήσει αρχικά μόνο σε CD και κασέτα, το μακρινό πλέον 1991. Πολύ γρήγορα έγινε δυσεύρετο λόγω προβλημάτων της εταιρείας, με αποτέλεσμα ακόμη και οι πειρατικές κόπιες να υπερκοστολογούνται.

Πλέον, η Metal Blade θα διαθέσει το "Paradise Lost" σε Digipak CD με πέντε επιπλέον εναλλακτικές εκτελέσεις και για πρώτη φορά επισήμως σε βινύλιο.

Για τις ανάγκες του βινυλίου 180 γραμμαρίων θα χρησιμοποιηθούν τα αυθεντικά master tapes με διαδικασία remastering, ενώ στις εκδόσεις του σε διαφορετικά χρώματα θα περιλαμβάνεται 12σέλιδο booklet και αφίσα μεγέθους Α1.

Μετά την πρόσφατη επανένωσή τους, οι Cirith Ungol θα εμφανιστούν ζωντανά καταρχάς στο φεστιβάλ Frost And Fire που θα λάβει χώρα στη Καλιφόρνια, 7 με 9 Οκτωβρίου, ενώ θα πρέπει να αναμένονται ανακοινώσεις και για την Ευρώπη μέσα στο 2017.

Το "Paradise Lost" είχε συμπεριληφθεί στο μεγάλο αφιέρωμα του Rocking με τα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του '90. Μία γεύση μπορείτε να πάρετε εδώ από το επίσημο streaming του εναρκτήριου "Join The Legion".

"Paradise Lost" Tracklist:
01. Join The Legion
02. The Troll
03. Fire
04. Heaven Help Us
05. Before The Lash
06. Go It Alone
07. Chaos Rising
08. Fallen Idols
09. Paradise Lost
10. Join The Legion (alt mix, CD only)
11. The Troll (alt mix, CD only)
12. Before The Lash (alt mix, CD only)
13. Chaos Rising (alt mix, CD only)
14. Paradise Lost (alt mix, CD only)

  • SHARE
  • TWEET