Επανένωση και για τους Cirith Ungol

Headliners στο δικό τους φεστιβάλ, οι Καλιφορνέζοι metallers

03/02/2016 @ 14:10

Οι Cirith Ungol επανενώνονται και επιστρέφουν στη σκηνή, εικοσιτέσσερα χρόνια μετά την διάλυσή τους, τον Μάιο του 1992.

Το πρώτο σημάδι νέας δραστηριότητας ήταν το περσινό πρώτο "Frost And Fire" Festival για την παραγωγή του οποίου και «ευθύνονται». Τώρα ανεβάζουν ταχύτητες, αφού ανακοίνωσαν ότι οι ίδιοι θα είναι οι headliners της φετινής, δεύτερης διοργανωτικής τους απόπειρας. 

Μαζί με τους Cirith Ungol, θα ανέβουν στη σκηνή πολλές μπάντες του χώρου του κλασσικού metal, καθώς αναμένονται και δύο ακόμα επανενώσεις, που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Οι Καλιφορνέζοι metallers, που θεωρούνται προπάτορες πολλών epic doom και power metal σχημάτων, έγιναν μπάντα το 1972 και έκτοτε κυκλοφόρησαν τέσσερα studio άλμπουμ.

Να σας θυμίσουμε πως σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο διοργανωτής του εδώ φεστιβάλ Up The Hammers, Μανώλης Καραζέρης, το πολυαναμενόμενο reunion φάνταζε άπιαστο όνειρο για χρόνια, καθώς ο τραγουδιστής της μπάντας, Tim Baker, δεν έδειχνε καμία διάθεση για κάτι τέτοιο και οι όποιες προτάσεις έπεφταν στο κενό.

Να, όμως, που τελικά η στιγμή να ανέβουν πάλι στο σανίδι της σκηνής προς τέρψιν των οπαδών τους έφτασε. Λέτε να τους δούμε και σε κάποιο κοντινό Up The Hammers Festival;

  • SHARE
  • TWEET