H πρώτη συνάντηση Chad Smith και Charlie Watts

Ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers εκθείασε τους Rolling Stones

15/02/2022 @ 08:53

Μιλώντας στο NME ενόψει της κυκλοφορίας του "Unlimited Love", ο Chad Smith μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Rolling Stones και θυμήθηκε την πρώτη του συνάτηση με τον ομόλογό του, Charlie Watts.

Ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers χαρακτήρισε τους Βρετανούς θρύλους ως τους τελευταίους των Μοϊκανών, τονίζοντας ότι βρίσκονται στο προσκήνιο από τις απαρχές του rock 'n' roll ή του σύγχρονου rock και συνεχίζουν να είναι δραστήριοι.

Όσον αφορά την πρώτη συνάντησή του με τον Watts, ο Smith δήλωσε ότι πραγματοποιήθηκε στο περίφημο στάδιο Rose Bowl stadium, στην Pasadena της Καλιφόρνια το 1994, κατά την διάρκεια ενός soundcheck.

«Ήταν Αύγουστος και στεκόταν εκεί φορώντας κοστούμι στις τρεις το μεσημέρι και μας έβλεπε να κάνουμε soundcheck» αναφέρει χαρακτηριστικά, θυμούμενος φυσικά την έκπληξή του.

Συνεχίζοντας να μιλάει για τον αείμνηστο ντράμερ των Rolling Stones και τον χρόνο που πέρασαν μαζί, ο Smith στάθηκε στην αγάπη του για την jazz και το εξαιρετικά ευγενικό του χαρακτήρα:

«Ήταν μεγάλος οπαδός της jazz, ήθελε να μάθει ποιο σετ χρησιμοποιούσα. Ήταν πολύ γλυκός και εν τέλει πέρασα μια μέρα μαζί του.»

«Ήμασταν στην ίδια εταιρεία για τα τύμπανα, την DW Drums, γυρίσαμε μαζί το εργοστάσιο και είχε μεγάλο ενδιφέρον να μάθει όλες τις πτυχές, ποια ξύλα χρησιμοποιούσαν και πως γινόταν η κατασκευή. Ήταν super cool και πολύ καλός με όλους, ένας πραγματικός κύριος.»

«Όταν μιλούσε, το μόνο πράγμα που ήθελε να λέει ήταν για jazz. Δεν μπορούσα να μάθω τίποτα για τους Stones ή οτιδήποτε σχετικό. Ήταν όμως πάρα πολύ γλυκός και καλός και προφανώς ένας απίστευτος μουσικός.»

  • SHARE
  • TWEET