Καμπάνια της Φινλανδίας για την …«Πρωτεύουσα του Metal»

Η χώρα έχει τις περισσότερες, κατά κεφαλήν, metal μπάντες στον πλανήτη

07/06/2018 @ 17:40

Μια νέα καμπάνια με τίτλο Capital Οf Metal, δημιουργήθηκε αναζητώντας την φινλανδική πόλη η οποία αξίζει να γίνει γνωστή παγκόσμια ως η πρωτεύουσα του heavy metal.

Η εν λόγω καμπάνια προφανώς και στοχεύει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην Φινλανδία ως το κέντρο της heavy metal κοινότητας, σημειώνοντας πως η χώρα έχει τις περισσότερες, κατά κεφαλήν, metal μπάντες από οποιαδήποτε άλλο σημείο του κόσμου

Το υπουργείο εξωτερικών της χώρας, το Tuska Open Air Metal Festival, η Sony Music Finland και δέκα Φινλανδικές πόλεις συνεργάζονται στην αναζήτηση της πρωτεύουσας του heavy metal.

Η καμπάνια ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες στο www.capitalofmetal.fi όπου οι Φινλανδικές metal μπάντες μπορούν να βάλουν τα στοιχεία τους σε ένα χάρτη της χώρας, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τις ιδιαίτερες πατρίδες να κερδίσουν τον τίτλο.

Νικήτρια θα αναδειχτεί η πόλη με τις περισσότερες, κατά κεφαλήν, metal μπάντες με καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής την 21η Ιουνίου.

Fans του Φινλανδικού heavy metal από όλο τον κόσμο μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό κάνοντας …like στις αγαπημένες τους μπάντες στο παραπάνω site

Ο τίτλος θα απονεμηθεί στη νικήτρια πόλη κατά τη διάρκεια του Helsinki’s Tuska Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι από τις 29 Ιουνίου μέχρι και την πρώτη μέρα του Ιουλίου.

  • SHARE
  • TWEET