Οι Bush έχουν έτοιμα δέκα κομμάτια για τον νέο δίσκο

Αυτό δήλωσε ο frontman της μπάντας, Gavin Rossdale

28/04/2021 @ 10:53

Μπορεί οι Bush να κυκλοφόρησαν πέρσι το “The Kingdom”, ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα αργήσει πολύ να έρθει ο διάδοχός του.

Όπως δήλωσε ο frontman της μπάντας στο podcast του Jeremy White, αξιοποίησε αρκετό από τον καιρό της καραντίνας για να γράψει νέο υλικό: «Έχω σχεδόν ολοκληρώσει αρκετά κομμάτια. Και μετά θα αρχίσω τις συνεργασίες, να δω τι έχει να πει και η υπόλοιπη μπάντα, τι έχει και ο Tyler (Bates, παραγωγός του “The Kingdom”), θέλω να κάνω έναν σπουδαίο δίσκο. Έχω γράψει ήδη δέκα συνθέσεις».

«Έχουμε 30 εκατομμύρια ακροάσεις του “The Kingdom”. Να είχαν φτάσει τα 100 αν κάναμε περιοδεία; Ίσως. Αλλά κοίτα, ο κόσμος πέθαινε. Μείναμε ασφαλείς. Τα πάντα κατέρρευσαν. Δεν διαμαρτυρήθηκα ούτε στιγμή. Όλοι αντιμετωπίζουν διαφορετικές καταστάσεις. Νομίζω όταν επιστρέψουμε θα είναι σαν την δεκαετία του 1920» είπε ο frontman των Bush.

«Θέλω όλοι να έρθουν στα show, να αφήσουν τις αναστολές, να περάσουν καλά και να αράξουμε. Θα είναι γιορτή της ζωής. Οπότε θεωρώ θα ήταν έξυπνο – αν συμφωνείτε – να κάνουμε έναν νέο δίσκο και αργότερα στην χρονιά, ή του χρόνου, να περιοδεύσουμε για όλους τους δίσκους. Ποιος ξέρει;» ολοκλήρωσε ο Rossdale.

  • SHARE
  • TWEET