Στο δυναμικό της Napalm Records οι Bloodbath

Το death metal supergroup προτετοιμάζει το επόμενο δισκογραφικό του βήμα

27/04/2022 @ 13:07

Η Napalm Records με ανακοίνωσή της αποκάλυψε πως οι Bloodbath ανήκουν πλέον στο δυναμικό της.

Το κορυφαίο death metal σχήμα, που περιλαμβάνει στις τάξεις του πρώην και νυν μέλη από Paradise Lost, Opeth, Katatonia και Lik, κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ του, "The Arrow Of Satan Is Drawn" το 2018, και η συμφωνία με την σπουδαία δισκογραφική προετοιμάζει το έδαφος για το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

Με περισσότερες πληροφορίες να αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα, το συγκρότημα, που αποτελείται από τους Nick Holmes (φωνητικά), Jonas Renkse (μπάσο), Anders Nyström (κιθάρες), Tomas Åkvik (κιθάρες) και Martin ‘Axe’ Axenrot (τύμπανα), σχολίασε σχετικά:

«Καθώς είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε ενθουσιασμένοι στο νέο κεφάλαιο των Bloodbath, με χαρά σας ανακοινώνουμε πως το συγκρότημα βρίσκεται στα καλά χέρια μιας νέας δισκογραφικής. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τη Napalm Records θα σας διαβεβαίωσουμε περήφανα πως το old school death metal μας θα συνεχίσει να χτυπά τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω».

Συντονιστείτε στο Rocking για κάθε νεότερη πληροφορία γύρω από τους Bloodbath, ενώ υπενθυμίζεται πως οι Paradise Lost άφησαν άκρως θετικές εντυπώσεις στην προ ολίγων ημερών εμφάνισή τους στην Αθήνα και το Fuzz Club. 

  • SHARE
  • TWEET