Οι Black Country, New Road ανακοίνωσαν το δεύτερο δίσκο τους

Ακούστε το πρώτο single από το επόμενο βήμα του ανερχόμενου post-punk σχήματος

13/10/2021 @ 09:03

Οι Black Country, New Road αποκάλυψαν την άφιξη του δεύτερου δίσκου τους.

Το ραγδαία ανερχόμενο post-punk σχήμα θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο του εξαιρετικού φετινού ντεμπούτου του, "For The First Time", ο οποίος θα ονομάζεται "Αnts From Up There", στις 4 Φεβρουαρίου μέσω της Ninja Tune.

Η μπάντα από το Λονδίνο, συνόδευσε την ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας με τη δημοσιοποίηση του πρώτου single μέσα από αυτή.

Πρόκειται για το κομμάτι "Chaos Space Marine", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, το οποίο ο frontman των Black Country, New Road, Isaac Wood, θεωρεί το καλύτερο τραγούδι που έχει συνθέσει η μπάντα.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Chale Abbey Studios και βρίσκει το επταμελές συγκρότημα να επεκτείνει τον ήχο του, με το σχετικό δελτίο τύπου να αναφέρει χαρακτηριστικά πως το ιδιαίτερο post-rock τους θα συναντήσει τον κλασικό μινιμαλισμό, indie folk, pop καθώς και το alt rock. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Ants From Up There", ενώ υπενθυμίζουμε πως το ντεμπούτο του σχήματος αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking τόσο ο δίσκος του μήνα Φεβρουαρίου, όσο και μια από τις 10 alternative κυκλοφορίες του πρώτου εξαμήνου για την τρέχουσα χρονιά.

01. Intro
02. Chaos Space Marine
03. Concorde
04. Bread Song
05. Good Will Hunting
06. Haldern
07. Mark’s Theme
08. The Place Where He Inserted the Blade
09. Snow Globes
10. Basketball Shoes

  • SHARE
  • TWEET