Οι αναγνώστες του Rocking ανέδειξαν την κορυφαία καλοκαιρινή συναυλία του 2023

Τα αποτελέσματα της μεγάλης φετινής ψηφοφορίας

11/08/2023 @ 14:12

Αν το καλοκαίρι του 2022 συνδέθηκε με την πολυπόθητη επιστροφή στην συναυλιακή κανονικότητα μετά την μεγάλη ταλαιπωρία της πανδημίας, όσα ζήσαμε φέτος το καλοκαίρι σε συναυλιακό επίπεδο αποδεικνύουν ότι μόνο καλύτερες μέρες μπορούμε να περιμένουμε.

Βιώσαμε την εμπειρία ζωής των Guns N' Roses στο Ολυμπιακό Στάδιο, 14 μέρες Release με δύο sold-out των Arctic Monkeys, 4 μέρες Rockwave σαν άλλοτε, μεγάλες στιγμές σε Ejekt και AthensRocks, πολλές σπουδαίες στιγμές σε Τεχνόπολη και Ηρώδειο.

Όπως και πέρυσι, σας ζητήσαμε να αναδείξετε με τις ψήφους σας την καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού. Για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη σας.

Οι μεγάλοι Helloween, ξεπερνώντας σε πρώτη φάση τις υψηλότερες των προσδοκιών, κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση των Guns N' Roses και κατάφεραν να κατακτήσουν την πρωτιά.

Αντίστοιχα, οι Ghost άντεξαν στην πίεση των Amon Amarth και οι Parkway Drive στην πίεση των Nightwish, ενώ με μικρές διαφορές μεταξύ τους ακολούθησαν οι ημέρες των Deep Purple, Arctic Monkeys και The Prodigy. Την πρώτη δεκάδα έκλεισε το Ejekt με την υπέροχη Florence Welch.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ και προετοιμαστείτε για τον δεύτερο γύρο του Σεπτεμβρίου, ο οποίος αναμένεται να είναι καυτός!

  • SHARE
  • TWEET