Οι Behemoth μεταφέρουν σε live άλμπουμ το εντυπωσιακό τους livestream

H κυκλοφορία θα συνοδεύεται με χάρτινη απομίμηση της εκκλησίας όπου διεξήχθη το ιδιαίτερο show

20/09/2021 @ 12:40

Οι Behemoth ανακοίνωσαν την κυκλοφορία σε φυσική μορφή του εντυπωσιακού livestream που πραγματοποίησαν εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, το blackened death metal σχήμα του Nergal μεταφέρει σε cd, βινύλιο και blu-ray το επικό "In Absentia Dei", που έλαβε χώρα πριν από ένα χρόνο σε εγκαταλελειμένη εκκλησία στη Πολωνία και περιελάμβανε ένα σετ 19 κομματιών.

Η κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμη στις 19 Δεκεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Records, με την μπάντα να δίνει στη δημοσιότητα το video του εναρκτηριου "Evoe", από το EP "A Forest", και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκδόχεις της κυκλοφορίας θα συνοδεύονται από χάρτινη απομίμηση του καθεδρικού που διεξήχθη η συναυλία, η οποία, όπως εξηγεί συνοδευτική ανακοίνωση, θα είναι στην ευχέρεια του κατόχου της να την κάψει αν θελήσει.

Ο Nergal, που πρόσφατα απαλλάχθηκε πλήρως από τις πιο πρόσφατες κατηγορίες περί βλασφημίας που τον βάρυναν, σχολίασε σχετικά:

«To "Ιn Absentia Dei" ήταν μια μεγάλη πρόκληση και ένα τεράστιο ρίσκο, αλλά ήταν καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Η ανταπόκριση ήταν υπέροχη, ήταν μια δήλωση εκ μέρους μας και ανεβάσαμε τον πήχη. Ελπίζω να συνεχίσουμε να το πράττουμε και με τα μελλοντικά μας projects.

Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Να μην είναι ένα απλό livestream, αλλά μια μοναδική ανεπανάληπτη εμπειρία. Για αυτό συνδυάσαμε κινηματογραφικές σκηνές με την εμφάνιση της μπάντας σε μια εκπληκτική τοποθεσία».

Οι Behemoth προετοιμάζουν αυτή την περίοδο τον διάδοχο του "I Loved You At Your Darkest", ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στο αναλυτικό και κριτικό άρθρο του Δημήτρη Μωυσίδη γύρω από το ξεχωριστό διαδικτυακό συναυλιακό γεγονός.

  • SHARE
  • TWEET