Οι Babymetal εγκαινιάζουν το «σιωπηλό mosh pit» στην περιοδεία τους

Το κοινό εντός των εν λόγω χώρων θα υποχρεούται να απέχει από φωνές, ζητοκραυγασμούς και σχετικές συμπεριφορές

29/11/2022 @ 15:43

Οι Babymetal με αφορμή τις δύο επικείμενες συναυλίες τους στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο εξέδωσαν ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή τους.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της προώθησης του επερχόμενου "The Other One", το kawaii metal ντουέτο ενημέρωσε πως θα εγκαινιάσει ένα ειδικό χώρο στις συναυλίες του που θα αποκαλείται «σιωπηλό mosh pit» (σ.σ. "Silent Mosh' Sh Pit").

Ουσιαστικά, όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές αναρτήσεις παρακάτω, πρόκειται για ένα χώρο που θα απευθύνεται σε άτομα με μικρά παιδιά, καθώς και σε όσα γενικά δεν νιώθουν άνετα με τη φυσική τους δύναμη. Επιπρόσθετα, οι οπαδοί που θα παρευρίσκονται στο χώρο θα παρακαλούνται να αποφεύγουν από εκδηλώσεις όπως ζητοκραυγασμοί, φωνές, δυνατή ομιλία, ή οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά μπορεί να αποτελέσει ενόχλήση για τους πελάτες.

Παράλληλα, το σχήμα ζήτησε από το κοινό να φοράει τις ειδικές μάσκες "Saviour Mask" που θα μοιράζονται στην είσοδο στα venue, με σκοπό την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού, θεωρόντας τις ως επίσημη ενδυμασία της εκδήλωση.

Μπορείτε να ανατρέξετε στο πρώτο single μέσα από το "The Other One", ονόματι "Divine Attack - Shingeki", εδώ, ενώ σημειώνεται πως την ερχόμενη άνοιξη το σχήμα θα αποτελέσει support στην ευρωπαϊκή περιοδεία των Sabaton.

  • SHARE
  • TWEET