Αυτόν τον πρόεδρο θέλουν οι Red Hot Chili Peppers

Η αμερικανική rock μπάντα επιστρέφει στις συναυλίες στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Βernie Sanders

28/01/2016 @ 19:24

O ανεξάρτητος γερουσιαστής Bernie Sanders είναι ο αντίπαλος της Hillary Clinton στη μάχη για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ.

Ο 74χρονος υποψήφιος διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία στις 5 Φεβρουαρίου στος Λος Αντζελες για την οικονομική ενίσχυση της καμπάνιας του και headliners σε αυτή θα είναι
οι ένθερμοι υποστηρικτές του, Red Hot Chili Peppers.

Ο Sanders αρκείται μόνο στη βοήθεια πολιτών και αρνείται χρήματα στήριξης από μεγάλες εταιρείες και ήδη μεγάλο μέρος της μουσικής κοινότητας των ΗΠΑ είναι στο πλευρό του.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, και οι τέσσερις Chili Peppers με ανοιχτή επιστολή τον χαρακτήρισαν ως τη μοναδική λογική λύση για Πρόεδρος. Δηλωμένοι υποστηρικτές του είναι οι Jello Biafra, μέλη των Vampire Weekend, Killer Mike (Run the Jewels), Jeff Tweedy, David Crosby, Graham Nash, Bonnie Raitt, John Densmore (ντράμερ των Doors), Thurston Moore, Mike Watt (The Stooges), Brian Baker (Minor Threat, Bad Religion), Greg Dulli (Afghan Whigs), Billy Gould (Faith No More), Chris Shiflett (Foo Fighters) και ο Serj Tankian των System of a Down.

  • SHARE
  • TWEET