Σε full band show τελικά ο Uli Jon Roth, αυτή την Τετάρτη στο Ζυγό

29/11/2010 @ 10:09
Η συναυλία του Uli Jon Roth δε θα είναι τελικά ημιακουστική. Την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, ο Uli Jon Roth θα εμφανιστεί στο Ζυγό με το συγκρότημά του σε ένα full band show.

Μπορεί η είδηση της διάλυσης των Scorpions, που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της περιοδείας τους, να ξάφνιασε αλλά και να στενοχώρησε τους φίλους του θρυλικού συγκροτήματος, αλλά μια ευχάριστη έκπληξη έρχεται να ανυψώσει το ηθικό των πολυάριθμων Ελλήνων οπαδών τους. Ο αγαπημένος «σκορπιός» του ελληνικού κοινού, Uli Jon Roth, θα βρεθεί στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση!

Ο Uli Jon Roth ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του '70. Το 1973 έγινε μέλος των Scorpions και επηρέασε σημαντικά τον ήχο της μπάντας κατά τη δεκαετία του '70. Στις μέρες του οι Scorpions έβγαλαν κάποια από τα σημαντικότερα album τους και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Μετά την αποχώρησή του από τους Scorpions, o Roth δημιούργησε τους Electric Sun, με τους οποίους κυκλοφόρησε 3 album. Στη συνέχεια ακολούθησε solo καριέρα με πολλά album, σημαντικές συνεργασίες και έντονο φλερτ με την κλασική μουσική.      

Η σχέση του με την κιθάρα είναι κάτι παραπάνω από ερωτική. Ο Roth δημιούργησε μέχρι και δικό του τύπο κιθάρας για να εξυπηρετήσει τις διαρκώς αυξανόμενες καλλιτεχνικές του απαιτήσεις και όσοι τoν γνωρίζουν μιλάνε για έναν άνθρωπο που έχει πραγματικά αφιερώσει τη ζωή του στο αγαπημένο του μουσικό όργανο.

Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι αγαπάει τους Scorpions και έτσι η επιστροφή ενός εκ των σημαντικότερων «σκορπιών» στη χώρα μας αποτελεί σημαντικό γεγονός για όλους τους φίλους της rock μουσικής και ιδιαίτερα για τους φίλους των θρυλικών «σκορπιών».

Ο Uli Jon Roth θα εμφανιστεί την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή Ζυγός σε ένα full band show που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Ημερομηνία: 1 Δεκεμβρίου 2010
Χώρος: Μουσική Σκηνή Ζυγός, Κυδαθηναίων 22, Πλάκα - Αθήνα
Προπώληση: Public (Σύνταγμα, Μαρούσι, Γλυφάδα, Πειραιάς), Tickethouse, τηλεφωνικά στο 8011160000 και ηλεκτρονικά στο ticketpro.gr και στο i-ticket.gr
Τιμή Εισιτηρίου: 30 €
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00

Τη συναυλία ανοίγουν οι Leaving Tomorrow.
  • SHARE
  • TWEET