Οι Ayreon κυκλοφορούν δύο νέα τραγούδια με σπουδαίους καλεσμένους

Το επερχόμενο, διπλό άλμπουμ της μπάντας είναι καθοδόν

17/07/2020 @ 10:24

Ο νέος, διπλός δίσκος των Ayreon, ονόματι "Transitus", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η κυκλοφορία, σε κάποιες από τις διάφορες εκδόσεις της, θα συνοδεύεται και από ένα comic 28 σελίδων.

Ο Arjen Lucassen, έδωσε στη δημοσιότητα δύο τραγούδια από το "Transitus" που αποτελούν και τα πρώτα ολοκληρωμένα δείγματα του άλμπουμ.

«Ο δίσκος διαθέτει τρομερή ποικιλομορφία, οπότε δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο θα ήταν το ιδανικό πρώτο δείγμα. Συνεπώς, αποφασίσαμε να φτιάξουμε video τόσο για ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, όσο και για ένα πιο δυναμικό».

«Το "Hopelessly Slipping Away" βρίσκει τους Tommy Karevik (Kamelot) και Cammie Gilbert (Oceans Of Slumber) στα φωνητικά. Είναι ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι με αναλογικά synths και βιολί, που χτίζει προς μια επική κορύφωση. Στο video παρακολουθούμε τον Daniel (Tommy) να προσπαθεί απελπισμένα να φτάσει προς την αγαπημένη του σύζυγο Abby (Cammie), που αισθάνεται την παρουσία του αλλά δεν μπορεί να τον δει».

«Το "Get Out Now!" Είναι ένα άμεσο και ενεργητικό rock τραγούδι με δυναμικά τύμπανα, μπάσο, κιθάρες και Hammond. Σε αυτό, ο Dee Snider (Twisted Sister) και ο Tommy Karevik (Kamelot) αναλαμβάνουν τα φωνητικά, ενώ ο Joe Satriani συνεισφέρει με ένα κιθαριστικό solo. Όσον αφορά την ιστορία, ο ιδιότροπος πατέρας του Daniel, (Dee) διώχνει από την έπαυλή τους τον γιό του (Tommy) επειδή διαθέτει παράνομο δεσμό με την υπηρέτρια, Abby».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Transitus", ενώ υπενθυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες οι Ayreon κυκλοφόρησαν μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή επί σκηνής μεταφορά του Into The Electric Castle υπό τον τίτλο "Electric Castle Live And Other Stories".

CD1
1. Fatum Horrificum (A] Graveyard, B] 1884, C] Daniel And Abby, D] Fatum, E] Why?!, F] Guilty)
2. Daniel’s Descent Into Transitus
3. Listen To My Story
4. Two Worlds Now One
5. Talk Of The Town
6. Old Friend
7. Dumb Piece Of Rock
8. Get Out! Now!
9. Seven Days, Seven Nights
 
CD2
1. Condemned Without A Trial
2. Daniel’s Funeral
3. Hopelessly Slipping Away
4. This Human Equation.
5. Henry’s Plot
6. Message From Beyond
7. Daniel’s Vision
8. She Is Innocent
9. Lavinia’s Confession
10. Inferno
11. Your Story Is Over!
12. Abby In Transitus
13. The Great Beyond

  • SHARE
  • TWEET