Νέο videoclip και διαγωνισμός από τους Apocalyptica

Το συγκρότημα δίνει την ευκαιρία στους οπαδούς τους να τους δουν να παίζουν στο σαλόνι τους

13/12/2019 @ 20:59

Οι Φινλανδοί cello rockers, Apocalyptica, κυκλοφόρησαν το video για το "En Route To Mayhem", το οποίο μεταφέρει τον θεατή σ' ένα φανταστικό μέλλον μετά το τέλος της ανθρωπότητας. Ο Eicca Toppinen, ηγέτης του σχήματος, δήλωσε: «Tο "En Route To Mayhem", είναι ένα ταξίδι των αναγκών που έχουν εξελιχθεί σε απληστία κι επιθετικότητα, οδηγώντας σε εσωτερική μάχη και τελειώνουν χωρίς καμία ευχαρίστηση. Το video υπογραμμίζει το γεγονός πως παρότι νομίζουμε ότι έχουμε τον έλεγχο καταστρέφοντας πράγματα και ζωές γύρω μας, πάντα η ίδια η ζωή επικρατεί στο τέλος. Δεν έχουμε τον έλεγχο της μεγάλης εικόνας και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και να σεβαστούμε τη ζωή γύρω μας».

To "En Route To Mayhem", υπάρχει στο επερχόμενο άλμπουμ των Apocalyptica, "Cell-0", που θα βγει στις 10 Ιανουαρίου 2020 από τη Silver Lining Music και είναι το πρώτο instrumental άλμπουμ τους μετά από 17 χρόνια. Την παραγωγή έκαναν οι ίδιοι οι Apocalyptica (οι τσελίστες Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso και Paavo Lötjönen κι ο ντράμερ Mikko Sirén), την μίξη ο Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey, Metallica, Black Sabbath) ενώ ηχογραφήθηκε στα Sonic Pump Studios στο Ελσίνκι. Για να προ-παραγγείλει κανείς το άλμπουμ, κλικάρει εδώ.

Δείτε το video clip εδώ.

Ο Perttu Kivilaakso σχολίασε επίσης: «Το "Cell-0" έχει ένα concept όπου προσπαθεί να προκαλέσει τους ακροατές να αναρωτηθούν αν κάνουν το καλύτερο για το περιβάλλον και για τα έμβια όντα του πλανήτη και αν μπορούν να κάνουν κάτι να το αλλάξουν».

Για να υπογραμμίσει τα περιβαλλοντικά θέματα, το γκρουπ ήθελε να ρωτήσει τους οπαδούς να κάνουν κάτι για τον πλανήτη μας. Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του video, ξεκίνησαν έναν μοναδικό διαγωνισμό, όπου δίνουν την ευκαιρία στους οπαδούς τους να δουν τους Apocalyptica να παίζουν στο σαλόνι τους!!! Για να δηλώσουν συμμετοχή οι οπαδοί, πρέπει να δείξουν στο συγκρότημα με ποιον τρόπο κάνουν τον πλανήτη ένα πιο υγιές μέρος για όλους μας. Οι fans, μπορούν να πάνε στη σελίδα του γκρουπ στο Facebook και να σχολιάσουν με φωτογραφίες ή video, δείχνοντας τι κάνουν για να βοηθήσουν τον πλανήτη και να πουν στους Apocalyptica για ποιον λόγο πρέπει να τους επιλέξουν ως νικητές. Ο διαγωνισμός ισχύει ήδη στη σελίδα του σχήματος στο Facebook και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου του 2020. Όλοι οι κανόνες συμμετοχής, βρίσκονται εδώ.

Όλα τα format στα οποία θα κυκλοφορήσει το "Cell-0", μπορείτε να τα δείτε από κάτω και να κάνετε την προπαραγγελία σας στο apocalyptica.com

• CD Mediabook

• Heavy-weight double vinyl with etching artwork housed in a triple gatefold with 12” 20-page booklet

• Deluxe D2C bundles

• Digital Download and Streaming

Apocalyptica - Cell-0

Οι Apocalyptica είναι οι:

Eicca Toppinen - Cello
Perttu Kivilaakso - Cello
Paavo Lötjönen - Cello
Mikko Sirén - Drums

  • SHARE
  • TWEET