Εγκαταλείπει ο κιθαρίστας και ιδρυτής των At The Gates, Anders Bjοrler

Η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας εκθέτει τα γεγονότα

09/03/2017 @ 13:56

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσαν οι At The Gates πληροφορούν για την αποχώρηση του κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος, Anders Bjοrler.

«Είναι επίσημο πως ο Anders Bjοrler δεν θα συνεχίσει την πορεία του στους At The Gates. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του συγκροτήματος αλλά πλέον δεν θα γράφει, δεν θα ηχογραφεί και δεν θα εμφανίζεται live μαζί μας. Πρόκειται για κάτι που όλοι οι υπόλοιποι "βλέπαμε να έρχεται" εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς είχε εξαφανιστεί αυτή η σπίθα που συνόδευε τον Anders όλα τα προηγούμενα χρόνια. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλες τις εμπειρίες που ζήσαμε μαζί του, τους δίσκους, τα τραγούδια, το γέλιο και όλες τις ευχάριστες στιγμές».

Και συνεχίζοντας:

«Τα υπόλοιπα μέλη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε για την ακολουθία του "At War With Reality", έχοντας ήδη γράψει τρία τραγούδια με τη συνέχεια να προμηνύεται …έντονη. Ο Jonas – Bjοrler- έγραφε πάντα ένα σημαντικό κομμάτι του υλικού των At The Gates και έτσι συνεχίζουμε να νιώθουμε την αυτοπεποίθηση πως το νέο άλμπουμ θα βρίσκεται στα ίδια standards με τα προηγούμενα. Οι εναπομείναντες τέσσερις έχουμε ακόμα τρομερή διάθεση να δημιουργούμε death metal και συνεχίζουμε να ανυπομονούμε για live εμφανίσεις μπροστά στο κοινό μας».

Καταληκτικά η ανακοίνωση ενημερώνει:

«Ενώ γράφουμε το νέο δίσκο, τον οποίο έχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε να ηχογραφούμε στις αρχές του 2018, αναζητούμε τον αντικαταστάτη του Anders. Για οτιδήποτε νεώτερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε».

  • SHARE
  • TWEET