Το σοκολατούχο γάλα του Alice Cooper

Ο διάσημος μουσικός και η γυναίκα του μιλούν για το φιλανθρωπικό τους έργο

14/07/2020 @ 11:47

Η Danzeisen Dairy θα κυκλοφορήσει σοκολατούχο γάλα σε ειδική έκδοση Alice Cooper. Το γάλα αυτό θα διατίθεται σε μεταπωλητές καθώς και σε κατοίκον διανομή στην Αριζόνα το φθινόπωρο, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Solid Rock, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ίδρυσε ο Alice Cooper με τη γυναίκα του, Sheryl, το 1995.

alice-cooper-chocolate-milk

Ο οργανισμός λειτουργεί στο  Rock Teen Center, σε εγκαταστάσεις των 2600 τετραγωνικών μέτρων, όπου νεαρά άτομα ηλικίας από 12 έως 20 ετών μπορούν να λάβουν δωρεάν καθοδήγηση στη μουσική - τόσο μαθήματα οργάνων όσο και εκπαίδευση σε ηχογράφηση σε στούντιο, αλλά και στον χορό, την τέχνη, τον κινηματογράφο και τη φωτογραφία, ανάμεσα σε άλλα.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Alice είπε σε συνέντευξή του πως το Solid Rock ήταν κάτι που αυτός και η γυναίκα του έπρεπε να κάνουν.

«Βασιζόμαστε στη χριστινιακή ηθική» είπε. «Τα παιδιά ρωτάνε γιατί το κάνουμε, και τι κερδίζουμε εμείς από όλο αυτό. Δεν ζητάμε κάτι από αυτά, το κάνουμε επειδή ο Κύριος μας το ζήτησε και μας αρκεί να σας βλέπουμε να δημιουργείτε. Ένας ακόμη λόγος που το κάνουμε αυτό είναι επειδή νιώθουμε πως κάθε νέος κινδυνεύει - όχι μόνο όσοι προέρχονται από τον κόσμο των συμμοριών. Έχουν μπλεξίματα όλοι εκτός αν έχουν κάποια καθοδήγηση» πρόσθεσε.

Ο Alice Cooper συμπλήρωσε πως το κέντρο αυτό παρέχει στα παιδιά μια ευκαιρία να βρουν ένα στόχο στη ζωή και συνέχισε: «Παρατηρήσαμε ότι ερχόντουσαν οι γονείς και μας έλεγαν πως δεν ξέρω τι κάνατε, αλλά τα παιδιά φέρνουν καλύτερους βαθμούς. Τους μίλαγαν περισσότερο. Ανοίγονταν περισσότερο στους γονείς τους. Είναι εύκολο όταν είσαι έφηβος να γίνεις εσωστρεφής επειδής είσαι εσύ εναντίον όλων. Υπήρξα και εγώ σε αυτή τη θέση».

«Μπορείς να ανθίσεις. Έχεις την επιλογή. Και παρατήρησα ότι τα παιδιά που το κάνουν είναι αυτά που θα πετύχουν» κατέληξε ο δημοφιλής μουσικός.

  • SHARE
  • TWEET