Ακυρώθηκε το φετινό Fuzztastic Planet Festival

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση και τον τρόπο εξαργύρωσης των εισιτηρίων

05/04/2016 @ 18:36

Σύμφωνα με τους ίδιους τους διοργανωτές και την σχετική ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακυρώνεται το φετινό Fuzztastic Planet Festival της Δράμας, καλοκαιρινό psych / garage και όχι μόνο φεστιβάλ που διανύει τον τέταρτο χρόνο του και είχε προγραμματιστεί για το διήμερο 30 – 31 Ιουλίου στην Λίμνη Κοκκινογείων.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην ακύρωση δεν αναλύονται, αλλά αναφέρονται ως «τοπικά προβλήματα που δυσκολέυουν την διοργάνωση». Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων όσων έχουν ήδη προμηθευτεί ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης:

«Λόγω ανυπέρβλητων τοπικών προβλημάτων που δυσκολεύουν την ομαλή λειτουργία της διοργάνωσης και παρεμποδίζουν την προσπάθειά μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της καλοκαιρινής έκδοσης του Fuzztastic Planet Fest 2016.

Σε όσους έχουν προχωρήσει σε online αγορά εισιτηρίων, θα γίνει επιστροφή χρημάτων μέσω paypal εντός των επόμενων 30 ημερών. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά, απευθυνθείτε στο info@123tickets.gr.

Το ταξίδι δεν σταματάει εδώ! Μείνετε συντονισμένοι για νέες ανακοινώσεις πολύ σύντομα. Ελάτε σε επαφή μαζί μας στο info@fuzztasticplanet.com.»

 

The end of something is only the beginning of something new.Fuzztastic Planet Festival will soon return.With a vengeance.

Posted by Fuzztastic Planet Festival on Sunday, April 3, 2016
  • SHARE
  • TWEET