Το νέο video των Adamas έρχεται από το LA

Tο "Living The Dream" είναι ένας ύμνος για όλους εκείνους που τολμούν να ζήσουν το όνειρό τους

13/02/2019 @ 10:52

Adámas

Living The Dream (Live at Trópico Union, Los Angeles) 

Δείτε το Made in LA ολοκαίνουριο βίντεο των Adámas εδώ!

Με μία νέα εκτέλεση και με ένα video που αντανακλά τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα της μπάντας αλλά και της πόλης των αγγέλων, το "Living The Dream" είναι ένας ύμνος για όλους εκείνους που τολμούν να ζήσουν το όνειρό τους.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου πρώτου τους EP, οι Adámas στήνουν ένα καλιφορνέζικο tropical party με οδηγό το κομμάτι που έχει ήδη κατακτήσει το ελληνικό κοινό, χάρη στο upbeat κράμα afrolatin ρυθμών και κιθαριστικής ψυχεδέλειας, αυτήν τη φορά στο φυσικό τους περιβάλλον: το Λος Άντζελες.

Οι Adámas δημιουργήθηκαν το 2015 από τον Στέφανο Φίλιππο Διαμαντόπουλο aka Phil Diamond (The Bet, Travel Mind Syndrome), τον κολομβιανό και βραβευμένο με Grammy Alberto Lopez (LCD Soundsystem, The Brand New Heavies, Airto Moreira, Quetzal, Jungle Fire, Dalai Lama) και τους καλιφορνέζους session μουσικούς David Goodwin (Nestor Torres, Raphael Saadiq, Duffy, Yellow Alex and The Feelings, Abstract Rude, Brit Manor, Kayne West, Jungle Fire, QVLN) και Evan Greer (Quetzal, Aloe Blacc, Rocky Dawuni, QVLN). Ο ήχος τους είναι βαθιά επηρεασμένος και διαμορφωμένος από τους ρυθμούς και τους ήχους της αφρικανικής διασποράς, αλλά και από όλα τα στοιχεία που ορίζουν κάθε μέλος. Από τον Fela Kuti και τους Doors, μέχρι την ψυχεδέλεια των late '60s - early '70s, και από τη funk και soul στις latin επιρροές και τον κιθαριστικό λυρισμό, η μουσική τους συνοψίζει την πιο σύγχρονη εκδοχή του καλιφορνέζικου ήχου αλλά και μιας μουσικής χωρίς γεωγραφικά και χρονικά όρια.

Living The Dream: The video

Το "Living The Dream" (Belú Music, 2017) ηχογραφήθηκε στα Coney Island Studios. H μίξη και το mastering φέρουν την υπογραφή των βραβευμένων με Grammy Alberto Lopez και Joel Soyffer (Aretha Franklin, Barry White, Earth Wind and Fire, The Ramones, Bill Withers, Aloe Blacc). Το βίντεο γυρίστηκε μερικούς μήνες αργότερα στην Trópico Union - μια πρώην αποθήκη ιατρικού υλικού στην Pico Βοulevard, που μεταμορφώθηκε στο νέο «σπίτι» της μπάντας. Σε αυτό το στούντιο-πολυχώρο, στην ιστορική περιοχή Byzantine - Latino Quarter, δίπλα στην Koreatown, η μπάντα έστησε ένα καλιφορνέζικο day party με τη βοήθεια της production designer και φωτογράφου Elise Mesner. Η παραγωγή του βίντεο ολοκληρώθηκε στην Αθήνα στα Red Light Studios με τη βοήθεια της Kafka.

Το πρώτο τους EP, με τίτλο "Liminal" θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019, ενώ η μπάντα ετοιμάζεται να το παρουσιάσει ζωντανά σε Ελλάδα και Καλιφόρνια.

Οι Adámas είναι:

David Goodwin (μπάσο, φωνητικά)
Evan Greer (ντραμς, φωνητικά)
Stefanos Filippos Diamantopoulos (φωνή, κιθάρα)
Alberto Lopez (κρουστά, πλήκτρα, φωνητικά)

Δείτε το νέο video εδώ: Adámas - Living The Dream (Live at Trópico Union, Los Angeles)

Ακούστε το κομμάτι εδώ.

Κατεβάστε το κομμάτι:

iTunes
Spotify
CDbaby

Facebook
Instagram

Bookings: contact@adamasmusic.com

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET