Lita Ford, Orianthi, Nita Strauss και πολλές άλλες παίζουν κιθάρα σε νέα all-female συλλογή (audio)

Steve Vai: «Οι γυναίκες γουστάρουν ολοένα και περισσότερο να ασχολούνται με την κιθάρα»

16/01/2017 @ 15:08

Η Favored Nations Entertainment ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του πρώτου μέρους μιας ενδιαφέρουσας συλλογής γένους θηλυκού.

Την παραγωγή του "She Rocks, Volume 1", όπου συμμετέχουν έντεκα εξαιρετικές κιθαρίστριες, υπογράφει ο συγγραφέας και πρώην συντάκτης του Guitar World, Brad Tolinski μαζί με τον εμβληματικό κιθαρίστα Steve Vai.

Από τον θρύλο της Lita Ford μέχρι τα fuzzy riffs της Sarah Longfield και από την μελωδικότητα της Orianthi μέχρι τα γκάζια της Nita Strauss, όλες τους δίνουν το δικό τους χρώμα σ’ αυτή την προσεγμένη συλλογή.

Το "She Rocks, Volume 1" θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου από την Favored Nations του ίδιου του Vai, σε συνεργασία με το Women's International Music Network, το οποίο «ευθύνεται» και για τα γνωστά βραβεία "She Rocks Awards".

«Με τα χρόνια, οι γυναίκες γουστάρουν ολοένα και περισσότερο να ασχολούνται με την κιθάρα», δηλώνει ο Vai. «Είναι κάτι το εκπληκτικό να το βλέπεις αυτό. Σηκώνουν ανεξέλεγκτα τον πήχη!»

Ακούστε εδώ την διασκευή της Lita Ford στο "The Lemon Song" των Led Zeppelin, που ηχογράφησε με την all-female tribute μπάντα της, τους Lez Zeppelin, και δείτε παρακάτω setlist και artwork της συλλογής.

"She Rocks, Volume 1" Tracklist:
1. Orianthi - "Transmogrify"
2. Yasi Hofer - "Cosmic Stars"
3. Kat Dyson - "U Know What I Like"
4. Sarah Longfield - "The Taxi Time Travel Task Force"
5. Lita Ford / Lez Zeppelin - "The Lemon Song"
6. Jennifer Batten - "In The Aftermath"
7. Nita Strauss - "Pandemonium"
8. Steph Paynes - "The Sun At Her Eastern Gate"
9. Nili Brosh - "A Matter Of Perception"
10. Gretchen Menn - "Scrap Metal"
11. Yvette Young - "Hydra"

  • SHARE
  • TWEET