Ζόμπι στο "The Walking Dead" ο Scott Ian των Anthrax

Ο κιθαρίστας των Anthrax θα εμφανιστεί στο επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας (βίντεο)

24/02/2015 @ 00:47
Στη δημοφιλή σειρά "The Walking Dead" του AMC θα συμμετάσχει ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 1 Μαρτίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την μεταμόρφωση του Ian σε ζόμπι (ναι, το χαρακτηριστικό του μούσι και τα τατουάζ του καλύπτονται εντελώς) καθώς και τον ίδιο να μιλάει για την αγάπη που τρέφει για τη σειρά και το βιβλίο, στο οποίο αυτή βασίζεται. Ο κιθαρίστας εμφανίζεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο "The Walking Dead". Δείτε το βίντεο στο ακόλουθο link.

Πρόκειται για τη δεύτερη εμφάνισή του στη δημοφιλή σειρά, αν και θα είναι η πρώτη στην τηλεοπτική έκδοσή της. Το 2011, είχε υποδυθεί το ζόμπι στο ιντερνετικό επεισόδιο της σειράς ονόματι "Everything Dies", σαν αποτέλεσμα της φιλίας του με τον Kirk Hammet των Metallica.

«Γνωρίζω τον (σ.σ. παραγωγό) Greg Nicotero», είπε. «Έχουμε έναν κοινό φίλο, τον Kirk των Metallica. Γνώρισα τον Greg στα τέλη του '80 μέσω του Kirk, καθότι εκείνος είναι μεγάλος συλλέκτης αναμνηστικών τρόμου. Έτσι, πήγα στα γυρίσματα των ιντερνετικών επεισοδίων εδώ στο Los Angeles και με έπεισαν να μεταμορφωθώ σε ζόμπι».

Ο Ian και τα υπόλοιπα μέλη των Anthrax εμφανίστηκαν ως ...Anthrax το 1992 στη σειρά "Married With Children" και σε το 1995 σε ένα επεισόδιο της κωμωδίας του NBC, Newsradio.
  • SHARE
  • TWEET