«Υπήρξε στιγμή που ήμασταν τσατισμένοι με τον Lars»

O Kirk Hammett θυμάται τι συνέβη πριν 30 χρόνια και μιλά για την καθυστέρηση του νέου δίσκου

16/11/2015 @ 21:08
Σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες στον ραδιοφωνικό σταθμό PYX 106, ο Kirk Hammett απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν αληθεύουν οι φήμες πολλών ετών, που μιλούν για παραλίγο απόλυση του Lars Ulrich.

«Όλα αυτά συνέβησαν τόσα χρόνια πριν. Νομίζω εκεί, γύρω στο 1985, ήμασταν τσατισμένοι μαζί του. Υπήρχε δυσαρέσκεια και πιθανότατα κάποιος γκρίνιαξε σε κάποιον εκτός μπάντας για αυτό. Εκείνος το έκανε πολύ μεγαλύτερο θέμα απ' ό,τι ήταν στην πραγματικότητα και βγήκε αυτή η φήμη. Για να είμαι ειλικρινής, ο Lars είναι ένας τύπος με μεγάλο κίνητρο και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τον αγαπώ. Κίνητρο και θέληση, σε πολύ έντονο βαθμό...»

Ο 53χρονος κιθαρίστας των Metallica μίλησε για την πορεία των ηχογραφήσεων και επανέλαβε όσα έχουν ειπωθεί ξανά για την καθυστέρηση: «Αλλοτε πάμε γρήγορα, άλλοτε αργά. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει του χρόνου. Ο λόγος που αργούμε είναι ότι κάνουμε πολλά επιπλέον πράγματα: Περιοδεύουμε, κάναμε μια ταινία, δίσκο με τον Lou Reed, τα δικά μας ξεχωριστά πρότζεκτ...»
  • SHARE
  • TWEET