Νέα κυκλοφορία από τους Wolves In The Throne Room

Στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο single "Twin Mouthed Spring"

17/08/2023 @ 12:47

Οι Wolves In The Throne Room ανακοίνωσαν μια νέα κυκλοφορία.

Το σπουδαίο black metal σχήμα θα επιστρέψει δισκογραφικά στις 29 Σεπτεμβρίου μέσω της Relapse με το ιδιαίτερο EP "Crypt Of Ancestral Knowledge".

Το άλμπουμ, βρίσκει το σχήμα να εξερευνά πέραν του χαρακτηριστικού ατμοσφαιρικού του ήχου και του ακουστικού folk, πιο industrial μονοπάτια.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη πλευρά του EP περιλαμβάνει τα κομμάτια "Initiates of the White Hart", μια ειδική εκδοχή του "Spirit Of Lightning", καθώς και το ψυχεδελικό "Crown of Stone", που σχετίζεται θεματικά με το "Mountain Magic", με αμφότερα να περιλαμβάνονται στο προ διετίας "Primordial Arcana".

Το συγκρότημα αποκάλυψε το "Twin Mouthed Spring" ως single μέσα από το επερχόμενο EP, που όμως μπορείτε να διαπιστώσετε ακούγοντάς το εδώ, κινείται στο γνώριμο κινηματογραφικό ύφος της μπάντας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της κυκλοφορίας ενώ υπενθυμίζεται πως οι Wolves In The Throne Room παρουσίασαν στο φετινό Roadburn Festival ένα αποκλειστικό σετ ονόματι "Shadow Moon Kingdom", για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Δείτε επίσης:
Wolves In The Throne Room: «Δεν μπορώ να εύχομαι την καταστροφή του κόσμου»

1. Beholden to Clan
2. Twin Mouthed Spring
3. Initiates of the White Hart
4. Crown of Stone

  • SHARE
  • TWEET