Vinnie Paul: «Δεν υπάρχουν Pantera χωρίς τον Dime»

«Δεν θέλω να ζω στο παρελθόν», δηλώνει ο πρώην drummer του συγκροτήματος

07/02/2014 @ 19:26
Για το πως ξεκίνησε η πτώση των Pantera όταν κατακτούσαν την Αμερική και το ενδεχόμενο επανένωσης μίλησε ο πρώην drummer του συγκροτήματος, Vinnie Paul, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Η αρχή του τέλους ήρθε με τον εθισμό του Phil Anselmo στα ναρκωτικά και την απομάκρυνση του κατόπιν από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας. Ο Vinnie Paul αναφέρει μάλιστα πως οι Pantera ήταν εντελώς κατά των ναρκωτικών και δεν είχαν καμία ένδειξη για τον εθισμό του Anselmo, πριν εκείνος λιποθυμήσει εξαιτίας υπερβολικής δόσης κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συναυλίας στο Dallas του Texas.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επανένωσης των Pantera με τον Zakk Wylde στη θέση του αδελφού του Dimebag, ο Vinnie Paul ήταν κατηγορηματικός:

«Αυτό που έχω να πω είναι πως οι φήμες είναι φήμες. Δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν υπάρχει ο Dime,και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο Dime, δεν υπάρχουν Pantera. Αυτός είναι ο λόγος για μένα. Το 'χω αφήσει πίσω μου. Έχω προχωρήσει. Παίζω με τους Hellyeah και αγαπώ αυτό που κάνω. Θέλω να προχωρήσω, δεν θέλω να ζω στο παρελθόν.»
  • SHARE
  • TWEET