Video clip από το επερχόμενο DVD του Steve Hackett με τη συμμετοχή του Ray Wilson

Το "Genesis Revisited: Live At The Royal Albert Hall" θα κυκλοφορήσει σε διπλό CD, DVD και Blu-Ray

29/05/2014 @ 20:02
Ο Steve Hackett κυκλοφορεί στις 30 Ιουνίου ένα νέο DVD με τίτλο "Genesis Revisited: Live At The Royal Albert Hall" και δίνει στη δημοσιότητα το video του κομματιού "Carpet Crawlers", στο οποίο συμμετέχει ο πρώην τραγουδιστής των Genesis, Ray Wilson.

Το περιεχόμενο του άλμπουμ προέρχεται από την sold out εμφάνιση που έδωσε ο Hackett τον Οκτώβριο του 2013 στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου, στα πλαίσια περιοδείας για το project "Genesis Revisited". Το εν λόγω project αναβιώνει τη μουσική των Genesis από την περίοδο που ο Hackett ήταν ο κιθαρίστας του συγκροτήματος.

Εκτός από τον Wilson, στο DVD συμμετέχουν ακόμη οι Roine Stolt, John Wetton και Amanda Lehmann, ενώ τον Hackett πλαισιώνουν οι Roger King (Gary Moore, Snoop Dog, Jamelia) στα πλήκτρα, Gary O'Toole (Chrissie Hynde, Kylie Minogue) σε τύμπανα, κρουστά και φωνητικά, Rob Townsend (Eddie Henderson, Bill Bruford, Django Bates) σε σαξόφωνο, φλάουτο και κρουστά, Lee Pomeroy (Rick Wakeman, Take That) στο μπάσο, και Nad Sylvan (Abbas's Michael B Tretow) στα φωνητικά.

Το "Genesis Revisited: Live At The Royal Albert Hall" ηχογραφήθηκε σε 5.1 Surround Sound και θα είναι διαθέσιμο στις εξής δύο εκδόσεις: Κανονική που θα περιλαμβάνει 2CD και DVD σε digipak, και περιορισμένη σε art-book που θα περιλαμβάνει επιπλέον Blu-Ray, σημειώσεις, φωτογραφίες και συνεντεύξεις.

Το track listing έχει αναλυτικά ως εξής:

01. Dance On A Volcano
02. Dancing With The Moonlit Knight
03. Fly On A Windshield
04. Broadway Melody of 1974
05. Carpet Crawlers (w/ Ray Wilson)
06. The Return Of The Giant Hogweed (w/ Roine Stolt)
07. The Musical Box
08. Horizons
09. UnquietSlumbersForTheSleeprs
10. In That Quiet Earth
11. Afterglow
12. I Know What I Like (w/ Ray Wilson)
13. Firth Of Fifth (w/ John Wetton)
14. Ripples (w/ Amanda Lehmann)
15. The Fountain Of Salmacis
16. Supper's Ready
17. Watcher Of The Skies
18. Los Endos

  • SHARE
  • TWEET