Valor: Επτάιντσο με νέο κομμάτι και ξεχωριστή διασκευή στους Accept (teaser)

Πρώτο δείγμα του επερχόμενου δίσκου από τους Αθηναίους epic/power metallers

18/02/2015 @ 19:54
Οι Αθηναίοι epic/power metallers Valor πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσω της Pitch Black Rcords το επτάιντσο βινύλιο "The Crown Αnd Τhe King", που θα περιλαμβάνει ένα καινούριο κομμάτι στην πρώτη πλευρά και μία διασκευή στους Accept στην δεύτερη.

Το νέο κομμάτι φέρει τον τίτλο "The Crown Οf Evermore" και αποτελεί στην ουσία την πρώτη ολοκληρωμένη γεύση από τον διάδοχο του εξαιρετικού προ διετίας "The Yonder Answer".

Η διασκευή στους Accept αφορά την πολύ γνωστή μπαλάντα "The King", σε μια διαφορετική και αρκετά πιο γρήγορη εκδοχή όμως, που είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια από τις ζωντανές εμφανίσεις των Valor.

Η επίσημη κυκλοφορία του "The Crown Αnd Τhe King" έχει οριστεί για τις 5 Μαρτίου, ώστε να συνδυαστεί με την εμφάνιση την μπάντας στο επετειακό Up The Hammers Festival.

Το επτάιντσο θα διατεθεί σε 250 κόπιες και θα συνοδεύεται από μοναδικό link, μέσω του οποίου θα υπάρχει η δυνατότητα για κατέβασμα των δύο κομματιών σε μορφή wav, με mastering για CD. Μία πρώτη γεύση του περιεχομένου μπορείτε να έχετε από το teaser που έχει δοθεί ήδη στην δημοσιότητα.

Valor - The Crown Αnd Τhe King
  • SHARE
  • TWEET