Μέλη των Sevendust δημιουργούν νέο συγκρότημα

12/01/2012 @ 10:00
O κιθαρίστας των Sevendust, Clint Lowery, και ο drummer Morgan Rose δημιούργησαν ένα νέο συγκρότημα, το οποίο θα ονομάζεται Call Me No One, και σκοπεύουν να μπουν στο studio για ηχογραφήσεις πολύ σύντομα.

Οι οπαδοί των Sevendust θα έχουν πολλά side project να τους κρατούν απασχολημένους μέχρι η μπάντα να κυκλοφορήσει το διάδοχο του "Cold Day Memory" που βγήκε το 2010. Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν δηλώσει πως σκοπεύουν να αρχίσουν τη σύνθεση των κομματιών σύντομα, με στόχο μία κυκλοφορία μέσα στο 2013.

Ο Clint Lowery θα κυκλοφορήσει επιτέλους με τη δεύτερη μπάντα του, τους Dark New Day, το "New Tradition", ένα άλμπουμ έτοιμο από το 2007, το οποίο παρ' όλα αυτά θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Φλεβάρη του τρέχοντος έτους. Όμως, αυτή τη στιγμή ο κιθαρίστας σκοπεύει να μπει άμεσα στο studio με ένα άλλο project.

H τελευταία ενασχόληση του Lowery είναι ένα καινούργιο συγκρότημα στο οποίο συμμετέχει ο drummer των Sevendust, Morgan Rose, και θα ονομάζεται Call Me No One. Δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια του συγκροτήματος, πέρα του ότι θα ξεκινήσουν ηχογραφήσεις σε δύο εβδομάδες και πως ο  Lowery θέλει «οπωσδήποτε» να περιοδεύσει με αυτό το νέο σχήμα.
  • SHARE
  • TWEET