Tribute στον Dio από τον Jorn Lande

24/05/2010 @ 11:36
O Jorn Lande, μία από τις πιο εδραιωμένες φωνές στη metal σκηνή, θα κυκλοφορήσει ένα δίσκο-φόρο τιμής στο ίνδαλμά του, Ronnie James Dio.



O δίσκος αυτός, υπό τον τίτλο "Dio", θα περιέχει διασκευές γνωστών αλλά και λιγότερο γνωστών κομματιών του «Κοντού», κυρίως όμως από την εποχή των «Dio», σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές επιλογές του Lande.

«Ανά τα χρόνια είχα την ευκαιρία και την τιμή να συναντήσω και να συνεργαστώ με πολλούς καλλιτέχνες που με έχουν εμπνεύσει σε όλο μου το μουσικό ταξίδι. Ο Ronnie James Dio μου έχει προσφέρει έμπνευση για πολλές δεκαετίες και η επιρροή αυτού του καταπληκτικού ανθρώπου συνεχίζει να χρωματίζει το καλλιτεχνικό μου είναι. Η σταδιοδρομία του εκτείνεται σε τόσες περιόδους και έχει τόσες επιτυχίες που ήταν πράγματι εξαιρετικά δύσκολο να διαλέξω ποια κομμάτια θα μπουν στο album», δήλωσε ο Νορβηγός.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει και ένα καινούργιο κομμάτι του Lande, ονόματι "Song For Ronnie James", που θα ήταν ανούσιο να αναφέρουμε τι πραγματεύεται. O δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Ιουλίου και το video clip του "Song For Ronnie James" μπορείτε να δείτε πατώντας play παρακάτω:



Ορίστε και το track listing του "Dio":
01. Song For Ronnie James
02. Invisible
03. Shame on the Night
04. Push
05. Stand Up And Shout
06. Don't Talk to Strangers
07. Lord Of The Last Day
08. Night People
09. Sacred Heart
10. Sunset Superman
11. Lonely Is The Word / Letters From Earth (2010 version)
12. Kill The King
13. Straight Through The Heart (live)
14. Song For Ronnie James (video)
  • SHARE
  • TWEET