Tρεις πρώην κιθαρίστες των Megadeth στο νέο δίσκο των Redemption

Chris Poland, Marty Friedman και Chris Broderick δίνουν παρών στο "The Art of Loss"

08/10/2015 @ 13:47
Η αμερικανική progressive metal μπάντα των Redemption επιστρέφει στις αρχές του νέου έτους με τον έκτο δίσκο της, με τίτλο "The Art of Loss".

Στο πλευρό του κιθαρίστα και συνθέτη της μπάντας, Nick Van Dyk και του τραγουδιστή των Fates Warning, Ray Alder είναι ο μπασίστας Sean Andrews, ο ντράμερ Chris Quirarte και ο κιθαρίστας Bernie Versailles. Ο τελευταίος, λόγω προβλημάτων υγείας, δεν μπορούσε να εκπληρώσει τα καθήκοντά και έτσι οι Redemption κάλεσαν μερικούς διάσημους φίλους τους.

Ο Chris Poland (μέλος των Megadeth στα "Killing Is My Business... and Business Is Good!", "Peace Sells... but Who's Buying?" και "The System Has Failed") παίζει στα περισσότερα τραγούδι, ενώ και οι Marty Friedman και Chris Broderick, πρώην Megadeth κι αυτοί, δίνουν παρών. Μάλιστα, οι τρεις τους, παίζουν μαζί στο οκτάλεπτο "Thirty Silver".

O δίσκος θα περιέχει και τη διασκευή στο "Love Reign O'er Me" των Who, ένα ντουέτο με τον Alder και τον John Bush (Armored Saint, Anthrax). Παραγωγός είναι ο Tommy Hansen, ο οποίος ξαναδούλεψε μαζί τους στο "Snowfall On Judgment Day" του 2009 (διαβάστε την κριτική μας απο εδώ).

To tracklist:
01. The Art Of Loss
02. Slouching Towards Bethlehem
03. Damaged
04. Hope Dies Last
05. That Golden Light
06. Thirty Silver
07. The Center Of The Fire
08. Love Reign O'er Me
09. At Day's End
  • SHARE
  • TWEET