Το νέο album του Serj Tankian θα ονομάζεται...

31/03/2010 @ 11:22
.."Imperfect Harmonies". Ο δίσκος έχει ηχογραφηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της μίξης, ενώ η παραγωγή γίνεται, όπως και στο "Elect The Dead", από τον ίδιο τον Tankian στο προσωπικό του στούντιο στο Λος Άντζελες.Το "Imperfect Harmonies" θα κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού από την εταιρεία Serjical Strike / Reprise Records.

Ο τραγουδιστής δήλωσε αναφορικά με τον νέο του δίσκο: «Το "Elect The Dead" αποτέλεσε έναν ροκ δίσκο με προοδευτικά μελωδικά στοιχεία. Το "Imperfect Harmonies" θα μπορούσε μεν να χαρακτηριστεί ροκ, λόγω κυρίως της έντασής του, όμως η ενορχήστρωσή του το καθιστά κάπως διαφορετικό. Αν και υπάρχουν ζωντανά τύμπανα, μπάσο και κάποιες κιθάρες, οι κινητήριες πτυχές του είναι ηλεκτρονικές και ορχηστρικές.

Η δημιουργία του "Elect The Dead Symphony", μου έδωσε την αυτοπεποίθηση αλλά και τα εργαλεία ώστε να δημιουργήσω κομμάτια για ορχήστρα, με περισσότερη σιγουριά και αποτελεσματικότητα απ' ότι πριν. Και αυτό έγινε ένα από τα βασικά συστατικά αυτού του δίσκου, μαζί με τα ηλεκτρονικά, την jazz, και τα ζωντανά όργανα».
  • SHARE
  • TWEET