Το Sonisphere Festival πλησιάζει. Συναντήστε τους Megadeth, τους Anthrax και τους Bullet For My Valentine!

18/06/2010 @ 14:03
Peace Sells... In A State Of Euphoria, Where Hearts Burst Into Fire...

Η 24η Ιουνίου πλησιάζει και το Rocking.gr, σε συνεργασία με το Sonisphere Festival, δίνει την ευκαιρία σε έξι συνολικά τυχερούς αναγνώστες του να γνωρίσουν από κοντά τους Megadeth, τους Anthrax και τους Bullet For My Valentine! «Τολμάς» να είσαι ένας από αυτούς;

Αρχικά πρέπει να επιλέξεις: Megadeth, Anthrax ή Bullet For My Valentine; Έπειτα πρέπει να βρεις την απάντηση στην ανάλογη ερώτηση (η οποία δε θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα) και τέλος να μας τη στείλεις, μαζί με τα στοιχεία σου.

Ερώτηση Megadeth:
Με ποια διασκευή πασίγνωστου κομματιού οι Megadeth διεκδίκησαν Grammy Award στην κατηγορία "Best Metal Performance", χωρίς ωστόσο να κερδίσουν;

Ερώτηση Anthrax:
Πότε εμφανίστηκαν τελευταία φορά στη χώρα μας οι Anthrax;

Ερώτηση Bullet For My Valentine:
Ποιό ήταν το αρχικό όνομα των Bullet For My Valentine;

Στείλε μας την απάντηση σου στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του μηνύματος σου ένα εκ των "Megadeth" / "Anthrax" / "Bullet For My Valentine" (αναλόγως ποιο συγκρότημα θέλεις να συναντήσεις) και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς επίσης και τον αριθμό εισιτηρίου σου για το Sonisphere Festival.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου και μόνο από κατόχους εισιτηρίου για το Sonisphere Festival! Οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν προσωπικά μέχρι την Τέταρτη, 23 Ιουνίου το απόγευμα για τον τρόπο παραλαβής των διαπιστευτηρίων τους από το περίπτερο του Rocking.gr στο TerraVibe Park.

Το Rocking.gr, ως χορηγός επικοινωνίας του Sonisphere Festival, θα βρίσκεται στο TerraVibe Park στις 24 Ιουνίου με το δικό του περίπτερο, το οποίο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων των αναγνωστών του, των φίλων, των συνεργατών και φυσικά των συντακτών του.
  • SHARE
  • TWEET