Το πρώτο single από τον νέο δίσκο των Arcade Fire αποκαλύπτεται

04/09/2013 @ 12:32
Να τρελάνουν κόσμο φαίνεται ότι έχουν βάλθει οι Arcade Fire, ακολουθώντας μία τουλάχιστον ανορθόδοξη στρατηγική όσον αφορά την προώθηση του νέου τους δίσκου.

Αρχικά έθεσαν την 29η Οκτωβρίου σαν ημερομηνία κυκλοφορίας, απαντώντας σε μήνυμα οπαδού τους στο twitter.

Στη συνέχεια «παραδέχθηκαν» ότι με δική τους πρωτοβουλία εμφανίστηκαν σε διάφορες πόλεις του κόσμου κυκλικές ζωγραφιές που συνδέονται με την ημερομηνία 9/9 και περιέχουν γράμματα τα οποία σχηματίζουν τη λέξη «reflektor».

Τώρα που η επίμαχη ημερομηνία απέχει λιγότερο από μία εβδομάδα, δημιουργήθηκε στο Spotify ένα playlist με την ονομασία "Reflektor" που περιέχει το ηχητικό απόσπασμα διάρκειας 15 δευτερολέπτων, "9pm 9/9", και το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, με την προϋπόθεση ύπαρξης λογαριασμού στο Spotify.

Η τελευταία εξέλιξη στο σήριαλ αφόρα διευκρίνηση που δόθηκε από εκπρόσωπο του Spotify, σύμφωνα με την οποία το ηχητικό απόσπασμα είναι αυθεντικό, ενώ η εταιρία του group, Merge Records, επιβεβαίωσε πως κάτι σχετικό με τους Arcade Fire θα συμβεί στις 9/9.

Σε άλλα, πιο φυσιλογικά νέα σχετικά με τους Arcade Fire, έγινε γνωστό ότι οι Καναδοί indie rockers θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον σκηνοθέτη Spike Jonze για το soundtrack της νέας του ταινίας, "Her".
  • SHARE
  • TWEET