Το Παρίσι κλείνει όλους τους συναυλιακούς του χώρους

Όλοι οι χώροι δημοσίων θεαμάτων, τα αξιοθέατα, τα μουσεία, οι κινηματογράφοι και οι σταθμοί του μετρό είναι πλέον κλειστοί

15/11/2015 @ 16:52
Μετά τα τρομερά γεγονότα της 13ης Νοέμβριου που κόστισαν τουλάχιστον 127 ζωές και άφησαν 80 ακόμη πολίτες σε κρίσιμη κατάσταση , το Παρίσι κλείνει όλους τους δημόσιους χώρους του.

Εκτός από τα αξιοθέατα, όπως το Μουσείο του Λούβρου και τον Πύργο του Άιφελ, όλοι οι χώροι δημοσίων θεαμάτων, οι αίθουσες συναυλιών, τα μουσεία, οι βιβλιοθήκες, οι κινηματογραφικές αίθουσες και οι σταθμοί του μετρό είναι πλέον κλειστά, σύμφωνα με τον λογαριασμό της πόλης στο Twitter.

Κι ενώ συγκροτήματα όπως οι U2 και Foo Fighters έχουν ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες για να ακυρωθούν οι επικείμενες συναυλίες του Παρισιού στον απόηχο της επίθεσης στο Le Bataclan, αυτή η νέα ανακοίνωση σημαίνει ακύρωση όλων των συναυλιών της Πόλης του Φωτός μέχρι νεωτέρας. Πηγή με γνώση της συναυλιακής κατάστασης στο Παρίσι είπε ότι στο Billboard ότι αίθουσες και χώροι μουσικών εκδηλώσεων θα παραμείνουν κλειστοί τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη.
  • SHARE
  • TWEET