Τι κοινό έχουν Black Sabbath, Metallica, Jimi Hendrix, Boston και Fleetwood Mac;

Η απάντηση στις οθόνες σας

21/01/2014 @ 11:11
Μια επιτυχημένη διαφήμιση συνοδεύεται συνήθως από την κατάλληλη μουσική. Στον κανόνα αυτό βασίστηκαν πιθανότατα οι δημιουργοί πέντε καινούριων σχετικά διαφημιστικών σποτ που χρησιμοποίησαν πασίγνωστα rock και metal τραγούδια.

Έχουμε το "War Pigs" των Black Sabbath, το "Enter Sandman" των Metallica, το "Purple Haze" του Jimi Hendrix, το "More Than A Feeling" των Boston και το "Never Going Back Again" των Fleetwood Mac να ντύνουν μουσικά πρόσφατα διαφημιστικά σποτ για την ταινία "300: Rise Of An Empire" (video), την καινούρια μοτοσυκλέτα της MV Agusta (video), την πιστωτική κάρτα Preferred (video), το γιαούρτι Boston Cream Pie Lite (video) και την Bank Of America (video) αντίστοιχα.

Η χρήση λοιπόν την μουσικής τους σε διαφημιστικά σποτ είναι ένα ακόμη πράγμα που που συνδέει επιτυχημένους καλλιτέχνες όπως οι Black Sabbath, οι Metallica, ο Jimi Hendrix, οι Boston και οι Fleetwood Mac, επιβεβαιώνοντας το γεγονός πως διαθέτουν κλασικά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και θα συνεχίσουν να ακούγονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
  • SHARE
  • TWEET